top of page
Caută

Thermomix și vizitele neașteptate – 3 idei de preparate


Aparatul Thermomix – ce poți găti cu ajutorul acestuia atunci când ești surprins de vizitele persoanelor dragi ție? Cu ce preparate delicioase îți poți surprinde?

Preparatele delicioase sunt o bucurie pentru orice persoană, mai ales dacă ești un gurmand adevărat, așteptările sunt tot mai mari și este necesar ca mâncărurile să aibă un gust și un aspect aparte. Arta culinară reprezintă diversitatea, cultură, influențe din toate zonele lumii, design și gusturi rafinate.

Femeile sunt cele cărora le rămâne de obicei această îndatorire în casă, însă experții în gastronomie și cei mai cunoscuți bucătari, sunt bărbații. Ne face extrem de multă plăcere să gustăm mâncărurile savuroase, care ne atrag prin mirosul îmbietor, plating și gust, dar adesea nu ne dorim să le și preparăm.

Când ajungem acasă după o zi grea, în care stresul și oboseala își spun cuvântul, singurul lucru pe care ni-l dorim este să avem parte de liniște și odihnă. Cu toate acestea, și acasă avem sarcini de îndeplinit, care sunt de asemenea importante, dar care pot fi limitate sau realizate în moduri mult mai simple decât cele cu care ne-am obișnuit.

Timpul petrecut în bucătărie este unul destul de mare și implică mai multe tipuri de activități care ne pot pune în încurcătură, de la prepararea alimentelor, până la curățarea ustensilelor folosite și a mobilierului.

Aparatul Thermomix – ajutorul bucătarului

Pentru a duce la bun sfârșit toate activitățile pe care le avem de realizat în bucătărie, într-un timp scurt și efectuate a la carte, avem nevoie de câteva trucuri și de un ajutor în plus. Aceste lucruri sunt oferite de aparatul Thermomix, care îți vine în ajutor pentru a realiza si cele mai complicate preparate, mai rapid decât te-ai fi așteptat și într-un mod benefic sănătății.

Cu 22 de funcții pe care și tu le folosești în bucătăria ta, acesta înlocuiește restul electrocasnicelor pe care le utilizai pentru a găti. În acest sens, ai ocazia unică prin care să beneficiezi de un aparat multifuncțional care să facă aproape toată treaba în locul tău. În plus, el vine și cu peste 64.000 de rețete la care nici nu te gândeai și face ca totul să pară atât de simplu, inclusiv pentru persoanele care sunt lipsite de experiență în acest domeniu.

Salvarea ta în orice situație, Thermomix te ajută să economisești foarte mult timp, să poți în sfârșit să gătești cu ușurință, fără prea multe cunoștințe despre preparate, fiindu-ți la dispoziție si varietatea de rețete delicioase, pe care le poți accesa în doar câțiva pași. Atunci când membrii familiei sunt înfometați, când te întorci acasă după o zi lungă și ești lipsit de putere sau când ai invitați neașteptați și vrei să faci economii, știi ce ai de făcut. Acum nu mai ești nevoit să comanzi mâncare sau să iei masa în oraș, cheltuind bani și asteptând o perioadă îndelungată ca preparatele să ajungă la tine.

Ce preparate poți realiza pentru invitații tăi?

Vizitele neașteptate se întâmplă să apară adesea și ne pot crea motive pentru care să ne stresăm atunci când nu suntem deloc pregătiți și nu știm cu ce am putea să servim invitații. Cu Thermomix vei obține imediat preparate delicioase care să îi încânte pe aceștia și care să te scoată din încurcătură. Vei afla în continuare câteva detalii care să îți fie de folos.

· Supă cremă de mazăre, pește cu orez și legume, crumble cu mere și pere

Cele trei rețete pot fi realizate simultan, printr-un singur proces de preparare cu ajutorul programului de gătire stratificat pe care îl deține aparatul Thermomix. Acesta cântărește ingredientele, pentru a pune cantitățile necesare și apoi le gătește. Fileurile de pește și legumele se pun în vasul Varoma. În final vei avea parte de trei preparate cu care să îți impresionezi invitații.

· Orez cu roșii


Dacă vrei o rețetă pe care să o relizezi și mai simplu, poți prepara orez cu roșii, care va fi gata în doar 25 de minute, cu ajutorul funcțiilor de mixare, sotare, fierbere și amestecare. Nu necesită multe ingrediente și are un gust special.


· Mousse de ciocolată cu aromă de turtă dulce

Un alt desert delicios și ușor de preparat este mousse-ul de ciocolată, pentru care ai nevoie de câteva ingrediente pe care sigur le ai deja acasă. Dacă te gândești că este ceva prea complicat pentru tine, ai puțină răbdare și încearcă aparatul Thermomix. Zahărul se adaugă în vasul de mixare și trebuie să pulverizezi 10 secunde, se topește ciocolata, împreună cu frișca lichidă și condimentele, se folosește fluturele de amestecare pentru a bate albușurile, și se încorporează apoi, cu totul. După ce este transferată compoziția în pahare și este ținută la frigider, este gata de servit.

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page