top of page
Untitled (Facebook Cover) (1).png

Thermomix TM6

Ce conține coletul pe care îl vei primi acasă?

Cum ar fi să ai o pereche de mâini în plus in bucătaria ta? Dar un chef care să găteasca pentru tine și familia ta?

Poate parea o navă spațială, însa este un dispozitiv, un aparat ce încorporează în mod inteligent peste 22 de funcții extrem de utilizate in arta gătitului. Astfel, Thermomix reprezintă o armată de roboti de bucătărie în unul singur. Folosește ultimele tehnologii care îmbină gătitul sanatos (la aburi, slow cook, sous vides și altele) și utilitatea unui calculator, logându-se la o platforma cu peste 82.000 de rețete ghidate pas cu pas.

 

Este ușor de utilizat și inteligent adaptat, atât nevoilor casnice, cat și horeca.

Pret 1.445 euro (Posibilitate de plată în rate cu 0% dobândă)

suna-acum.png

Motorul VORWERK

Motorul inteligent Vorwerk este cu reluctanță, nu necesită întreținere și are o putere  de 500 W. Viteză reglabilă, de la 100 la 10700 rotații pe minut (amestecare delicată: 40 rotații pe minut). Configurare specială a vitezei (mod alternant), pentru modul „Frământare aluat”. Protecție electronică a motorului pentru a preveni suprasolicitarea.

WiFi și platformă complexă

 

 

Thermomix TM6 are posibilitatea de a se conecta online la platforma Cookidoo, o bază de date care conține peste 64.000 de rețete, la nivel global. Astfel, vei avea acces la rețete din peste 85 țari. 

Cântar încorporat

 

 

 

Thermomix TM6 cântareste din gram in gram, cu ajutorul cântarului încorporat.

Interval de cântărire de la 1 până la 3000 g  

DISPLAY mic.png

Display cu touchscreen

Unicitatea Thermomix vine in sprijinul tau cu un display cu touchscreen cu ajutorul căruia poți accesa platforma, sau funcțiile și modurile de gătire în cel mai facil și prietenos mod. Totodată, ai posibilitatea de a salva rețetele preferate, în vederea utilizării lor offline.

bol complet.jpg

Bol de mixare

Bolul de mixare Thermomix, este din oțel inoxidabil și are o capacitate de 2,2 L. Avantajele principale ale bolului de mixare constau în faptul că pe masură ce incălzește sau gătește mâncarea, lamele cuțituluiamesteca în permanență. Așadar, nu este necesar să mai stai lângă blatul de lucru. Totodată, dispune de un senzor de temperatură, iar aparatul de un senzor de preaplin, completat de un sistem de scurgere, ca măsură de siguranță. 

11.TM6_cutit.jpg

Cuțit

Cuțitul este format din doua lame pozitionate in forma de plus ”+”, una peste cealaltă. În sens orar, lamele taie, toacă, rad, amestecă, iar in sens antiorar nu sunt ascuțite, doar amestecă, pentru rețetele unde se dorește sa se mențina continutul nepasat.

fluture amestecare.jpg

Fluture de amestecare

Fluturele de amestecare este un accesoriu unic, care poate înlocui orice mixer profesional. Cu acesta, poți prepar de la piure, maioneză, pâna la mousse-uri și creme sofisticate, sau frișcă pentru pentru desert, printr-o simplă apasare de buton.

protectie spuma.jpg

Protecție antistropi

Gătitul la temperaturi ridicare, poate face ca, conținutul sa stropească, sau ca spuma să depășească suprafața bolului. De aceea, protecția antistropire oferă siguranță. 

5.Capac bol.png

Capac pentru Bol

Capacul bolului de mixare este parte integrantă a bolului și element de siguranță. Este important ca acesta să fie așezat corect în poziția închis, astfel încât brațele de blocare să poată asigura închiderea bolului. Fără ca bratele sa asigure capacul bolului, rețeta sau funcția nu merg mai departe, ca masură de protecție.

cos inabusire.jpg

Coș de înăbușire cu capac

La fel ca și blade coverul (acesta este un accesoriu care se poate achiziționa separat), coșul de înabușire se atașează în interiorul bolului de mixare pentru a găti alimentele la aburi sau prin fierbere, fără să fie atinse de cuțite. De asemeni, coșul de inabușire poate fi utilizat la spălarea fuctelor sau a ingredientelor sensibile. De exmplu, fragi, capșuni sau mure.

varoma.jpg

Ansamblul Varoma

Parte din accesoriile Thermomix, ansamblul Varoma este compus din 3 părți. 2 tăvi și capacul, ideale pentru gătitul la aburi sau sterilizatul biberoanelor. Pentru modalitățile de utilizare Varoma, accesați zona de blog, și vei găsi un articol cu aceste mențiuni sau alte utilizări. 

spatula.jpg

Spatulă de silicon

Spatula este perfect adaptata bolului de mixare, atât pentru curățarea conținutului din bol, avand o extremitate flexibilă, cât și ca suport sau mâner pentru coșul de inăbușire. Deasemeni, spatula este prevăzută cu un guler astfel încât, atunci cand o așezi pe blatul de lucru sa nu lase urmele ingredietnelor utilizate la gătit.

capac de masurare.jpg

Pahar de măsurare

Parte integrantă a capacului bolului de mixare, capacum de măsurare poate fi utilizat atât pentru ingrediente lichide și pentru cele solide. Existența acestui capac de masurare, integrat in capacul bolului, permite indepărtarea acestuia pentru a verifca atat conținutul bolului in timpul gătirii cât și posibilitatea de a adauga ingrediente, făra a opri funcția in curs.

Design fără titlu (5).png

Rețetar de bază

Rețetarul de bază este atât o carte de bucate, cât și un sprijin de acomodare cu Thermomix. Aceasta te va trece prin bazele gătitului cu Thermomix prin toate ariile posibile ale gătitului: supe, ciorbe, patiserie, cofetărie, cocktailuri, concentrat de legume sau carne (Delikat), brutărie, paste, rețete internaționale și multe altele, cât și prin toate accesoriile, funcțiile si modurile de gătit Thermomix.

carte tehnica.png

Carte tehnică TM6

Parte integrantă a coletului Thermomix pe care il primesti acasă, cartea tehnică, așa cum spune și numele, te va ajuta sa treci prin toate indicațiile tehnice ale aparatului.

All Videos

All Videos

Urmărește acum
YT_Header_V2.jpg
bottom of page