top of page

Thermomix Friend

Viața este mai bună cu un prieten

 

Vă prezentăm noul aparat de bucătărie esențial: Thermomix Friend®. Acest dispozitiv super inteligent este un prieten adevărat pentru tine, bucătăria și Thermomix®. Vă permite să faceți mai multe în mai puțin timp, funcționează în armonie cu Thermomix® în timp ce urmăriți rețete simple create pentru gătit în paralel. De asemenea, vă oferă libertatea de a experimenta și a îndrăzni cu mâncărurile dvs., ridicând experiența dvs. de gătit la un nivel cu totul nou.

Dublează-te la minunile Thermomix®

 

Datorită gătitului ghidat în paralel, am păstrat designul elegant și am dublat potențialul creativ culinar. Utilizați-vă Thermomix® de încredere și Thermomix Friend® simultan pentru a pregăti mese delicioase și sofisticate cu mai multe feluri de mâncare, complet fără stres. Thermomix Friend® este conectat prin Bluetooth® la TM6 și instrucțiunile intuitive de pe ecran vă indică exact când să transferați boluri de ingrediente de la un dispozitiv la altul. Rezultatul: totul pregătit la timp și gătit la perfecțiune. TM5 poate fi de asemenea utilizat cu ușurință cu Thermomix Friend® odată configurat manual.

Distribuiți rețetele preferate cu Thermomix Friend®

 

Când gătiți cu Thermomix®, partajarea este îngrijitoare. De aceea am creat o mulțime de rețete noi fabuloase, toate concepute pentru gătit în paralel. Fiecare rețetă Thermomix® pe care am creat-o pentru gătitul ghidat în paralel a fost optimizată pentru a profita din plin de ambele dispozitive. Sunt ușor de urmat, așa că nu veți rata niciodată un pas. Toate sunt disponibile exclusiv pe platforma noastră inovatoare Cookidoo®. Trebuie doar să utilizați filtrul „Thermomix Friend®” din „Dispozitive suplimentare” pentru a le găsi.

Bucurați-vă de gătit cu o pereche suplimentară de mâini

 

Ați trăit vreodată acel moment în care doriți să combinați toate ingredientele pentru a bate un sos, dar Thermomix® este deja luat pentru a pregăti altceva? Ei bine, acele zile s-au încheiat: Thermomix Friend® este întotdeauna la îndemână pentru a se ocupa de sarcinile pe care, de obicei, ar trebui să le aștepte. Este livrat cu un bloc de asamblare robust (cu sistem de încălzire integrat și senzor de temperatură), castron, cană de măsurare, coș de gătit și capac greu, ceea ce înseamnă că vă poate ajuta în tot felul de moduri uimitoare în bucătărie.

Ce conține pachetul complet pe care îl vei primi acasă?
 

- Unitate de bază de înaltă calitate, cu un sistem de încălzire integrat și cu senzor de temperatură.
- Bol de mixare din oțel inoxidabil durabil.
- Capac pentru bolul de mixare
- Coș de înăbușire
- Pahar de măsurare

Pret 550 euro pachet complet*
 

Pret 450 euro - doar unitatea de bază ( fără bol de mixare, capac pentru bol, coș de înăbușire și pahar de măsurare) 

Thermomix friend 2_edited.jpg

Achiziție cu plată integrală

Participă la o demonstratie culinară online sau offline, care sa te ajute sa iei o decizie corect informată, apoi achită valoarea totală a aparatului Thermomix Friend și bucură-te de noua era a gatitului si a preparatelor care te vor surpinde pe tine si apropiații tăi. Explorează site-ul nostru pentru rețete pe placul tău și tips & tricks-uri în bucătărie,

Posibilitatea de plată în rate*

Te poți bucura de beneficiile Thermomix Friend (pachetul complet la 550 euro) , achitând valoarea acestuia în 12 sau 24 rate cu 0% dobândă prin intermediul Cardurilor de Credit cu care avem, în acest moment, convenți: Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Credit Europe Bank sau BCR. 

Vino în echipa mea și câștigă un Thermomix!

Prin programul Earning Program, respectând o serie de pași ușor de îndeplinit, îti poți câștiga propriul chef la tine acasa, propriul Thermomix Friend. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

chef 2.png

Thermomix Friend
prietenul tău cel mai bun în bucătărie

Economisiți timp în bucătărie!

 

Economisirea timpului în bucătărie face cu siguranță viața mai ușoară. În timp ce Thermomix® funcționează eficient pe o parte, puteți folosi Thermomix Friend® pe cealaltă parte pentru a găti, fierbe și amesteca ingredientele pentru a le pregăti să le încorporeze atunci când este necesar. Cu ingredientele gata mai repede, aveți și mai mult timp pentru a servi mese delicioase familiei și prietenilor. Toți se vor întreba de unde ai luat a doua pereche de mâini! Pregătește-te să dublezi minunea în timp ce depui jumătate din efort.

Jumătate din efort, aceleași rezultate perfecte

 

Câștigă satisfacție finală în bucătărie obținând rezultate fantastice cu jumătate din efort! Împărțiți pregătirea rețetelor dvs. Thermomix® între două boluri și două aparate foarte eficiente care funcționează împreună și fiți uimiți de câte lucruri puteți realiza în bucătăria dvs. Având Thermomix® și Thermomix Friend® care lucrează împreună în armonie, veți fi uimiți de rezultate și veți reveni din nou și din nou pentru a descoperi mai multe.

chef 5.png
Programează Demo
bottom of page