top of page
Caută

De ce să participi la o demonstrație culinară gratuită cu Thermomix?

Actualizată în: 3 mai 2021


Thermomix înseamnă timp mai puțin petrecut în bucătărie, rețete culinare diverse, gătite la cele mai înalte standarde și mai ales cu multă atenție, dar și gust și savoare deosebită a alimentelor, sănătate în bucate, dar și multe funcționalități. La o primă impresie ai senzația că Thermomix este o ficțiune, că așa ceva nu există, însă atunci când alegi să mergi la o demonstrație gratuită te vei convinge de beneficiile acestui robot de bucătărie.

Iată mai jos de ce să participi la o demonstrație culinară gratuită cu Thermomix:


1. Observi dimensiunile produsului

Adesea, ne temem să cumpărăm un robot de bucătărie mai ales din cauza dimensiunilor acestuia. Avem senzația că ne vom aglomera destul de mult bucătăria, iar atunci când spațiul nu este deloc unul mare, acest lucru nu pare deloc a fi în avantajul nostru. De aceea, adesea renunțăm chiar din prima clipă să ne gândim mai departe la beneficiile acestui aparat. O demonstrație gratuită cu Thermomix îți va arăta cât de mic este, cum arată de fapt produsul, dar și cât este de silențios. De aceea, încă din prima clipă îți vei da seama că Thermomix înseamnă un robot de bucătărie mic, dar cât se poate de isteț. Fiind atât de mic, acesta devine și destul de ușor de transportat, așa că ori de câte ori pleci în călătorie îl poți transporta cu ușurință cu tine.


2. Gătești cu Thermomix

O demonstrație culinară nu poate însemna altceva decât să vezi cum gătește aparatul. Vei vedea cât de ușor face totul, cum se prepară alimentele, cât durează prepararea, cum le gătește, dar mai ales cât de gustoase sunt atunci când sunt gata puse în farfurie. Nu ai cum să te convingi mai bine decât participând la o astfel de demonstrație pentru a vedea ce înseamnă practic să gătești cu Thermomix sau mai exact cum reușește să facă acest aparat mâncare chiar și fără ajutor.


3. Ai în vedere funcționalitățile produsului

Iată un alt lucru pe care trebuie să îl urmărești cu mare atenție. Într-o demonstrație culinară, ți se va arăta care sunt funcțiile sale de gătit, pornind de la slow cooking și până la funcția de gătit cu abur, frământare, amestecare, tocare, mărunțire a alimentelor, dar și multe altele. De asemenea, vei vedea și vasele de care dispune, vei observa ce ușor poți găti folosind vasul Varoma. Toate acestea, îl transformă pe Thermomix într-un adevărat gadget și devine astfel destul de greu de spus să îl definești doar ca pe un simplu aparat de gătit. Noi îl considerăm cel mai bun chef în bucătărie, roboțelul fără de greșeală, care se mișcă iute și te ajută ori de câte ori îți este mai greu.


4. Observi cum se face selecția rețetelor

Un robot simplu de bucătărie te lasă să identifici tu rețeta preferată. Thermomix îți pune la dispoziție o adevărată platformă de rețete, pe cookidoo.international fiind câteva zeci de mii de rețete din care te poți inspira și pe care le poți găti ori de câte ori îți dorești să schimbi meniul. Tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi la internet și să accesezi platforma pentru a selecta rețetele preferate. Ulterior, vei intra în posesia unei liste de ingrediente, urmând astfel a merge la cumpărături. În plus, odată făcută rețeta aceasta rămâne în memoria aparatului și prin ecranul cu touch screen vei putea ajunge cu ușurință la ea, selectând-o chiar și atunci când nu beneficiezi de conexiune la internet.

Vrei să participi la o demonstrație culinară gratuită cu Thermomix?

Realizează o programare aici!

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page