top of page
Caută

Avantaje Thermomix

Actualizată în: 23 apr. 2021

Care sunt acele avantaje Thermomix care să îl diferențieze de orice alt aparat de gătit? Cu siguranță, aceasta este una dintre cele mai comune întrebări ale celor care au aflat de un astfel de dispozitiv „minune”, dorind să cunoască mai multe dintre proprietățile sale.


Folosim adesea termenul de „gadget” și imediat ne ducem cu gândul spre telefoanele mobile, spre televizoare de mare performanță sau spre laptop- uri, cu alte cuvinte spre tehnologie prezentă în birou, în living sau în buzunarul pantalonilor, așa cum ar fi cazul telefonului mobil. Rareori, ne gândim că un gadget ne-ar fi poate mai potrivit în bucătărie, economisind timp și energie, pentru realizarea rețetelor de mâncare. Ca atare, ori de câte ori numim un gadget nu ne apare nicio idee legată de un gadget în bucătărie.

După ce vei vedea care sunt acele avantaje Thermomix, ne vei da dreptate și îl vei include în lista ta de gadget-uri preferate.

Iată mai jos 5 avantaje Thermomix, care îl diferențiază de toate celelalte produse din piață:


1. Funcționalități complexe

Thermomix înlocuiește cu siguranță pe oricine în bucătărie, gătind mai rapid și mai eficient, orice. Atunci când spunem orice facem referire la zeci de mii de rețete culinare și nu doar la câteva zeci sau sute, așa cum suntem adesea obișnuiți. Beneficiază de funcționalități complexe, pornind de la cântărirea alimentelor, mixare, blenduire, slow cook, gătire cu abur, îngroșare, precurățare, fierbere, călit, caramelizare, sotare. În același timp beneficiază și de ecran cu display și memorie. Ca atare, Thermomix este de departe acel instrument de care avem nevoie în bucătăria noastră, fiind siguri că gătim corect și sănătos orice rețetă de mâncare.


2. Mici dimensiuni

Aparatul beneficiază de cele mai mici dimensiuni. Deși vorbim despre un robot de bucătărie, acesta nu ocupă deloc mult spațiu, putând fi așezat aproape oriunde, chiar și pe un colț al mesei din bucătărie, dacă spațiul nu vă permite să îl așezați în altă parte. Poate fi chiar transportat cu multă ușurință atunci când plecați în vacanță, gătind oriunde orice și fără să fie nevoie să petreceți timp în fața aragazului.


3. Beneficiază de ecran touchscreen și memorie

Iată un alt plus al Thermomix. Acesta se prezintă cu un ecran touchscreen, pe care îl poți accesa cu ușurință, doar la simpla tastare cu degetul. Pe lângă setările pe care le poți face cu multă ușurință astfel, Thermomix beneficiază și de un design atrăgător, ecranul atrăgând destul de mult atenția asupra aparatului. De asemenea, Thermomix beneficiază de memorie, astfel că vor fi stocate în interiorul său acele rețete de mâncare preferate, pe care le-ai mai făcut împreună cu el. Are un procesor quad-core cu memorie de 16Gb Flash și 1 Gb DDR Ram.


4. Accesarea unei platforme cu zeci de mii de rețete culinare

Ai auzit de cookidoo.international? Este o platformă complexă ce beneficiază de zeci de mii de rețete culinare, peste 68.000 mii, din care poți alege diferit zi de zi. Cu alte cuvinte, cu ajutorul unei conexiuni la internet poți accesa această platformă și poți naviga printr-o diversitate de rețete și moduri de gătit. În plus, un alt avantaj este că de aici poți intra în posesia listei de cumpărături, odată ce ai salvat rețeta/rețetele pe care vrei să le experimentezi în ziua următoare.


5. Produs durabil, de bună calitate

Componentele sale sunt de cea mai bună calitate. Beneficiază de un motor cu o putere de 500W – Vorwerk, dar și de protecție la motor.

Bolul de mixare este confecționat din oțel inoxidabil cu o capacitate de 2,2 litri, ce este dotat cu sistem de încălzire și senzor de temperatură.

Ecranul este touchscreen, cu o diagonală de 6,8”.

Dacă toate aceste avantaje Thermomix îți par potrivite, te așteptăm la un demo. Poți realiza aici https://www.bestchefthermomix.ro/ o programare.

193 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page