top of page
Caută

Thermomix preț: ce conține?

Actualizată în: 7 apr. 2021

Ai nevoie să afli care este Thermomix preț, vrei să afli ce conține produsul cel mai râvnit din piață în materie de bucătărie și gătit? Nimic mai simplu! Cu ajutorul unui demo solicitat de tine, noi îți putem arăta care sunt funcțiile aparatului, cât de ușor gătește, ce înseamnă Thermomix și mai ales, vei înțelege că acesta reprezintă un cadou util atât pentru tine, cât și pentru întreaga familie.


Chiar dacă la prima impresie avem senzația că automatismele, sau roboții de bucătărie sunt simpli roboți de bucătărie, care ocupă spațiu pe blatul de lucru, Thermomix este o revelație în materie de gătit automatizat, dupa zeci de ani de inovatie si investiție in dezvoltare, doar în zona gătitului facil, cu toate funcțiile necesare în bucătărie, printr-un singur dispozitiv versatil. Acesta este un instrument de gătit produs in Germania, care ocupă o poziție fruntașă la nivel mondial atât cu privire la gătitul casnic, cât și în cel horeca.

Thermomix preț

Prețul acestui aparat este de 1395 euro. Acesta poate fi achitat fie integral, fie în rate, sau, il poți câștiga prin programul Earning Program, alăturându-te echipei Thermomix.

Înainte de a lua o decizie, îți recomandăm să participi la o demonstrație gratuită cu Thermomix. Astfel, gătim împreună, afli care sunt funcțiile acestui aparat, cum anume poate găti el în locul tău și mai ales cât de gustoasă este mâncarea. Mai apoi, poți lua o decizie corect informată și poți alege să achiți prețul acestui aparat, fie integral, bucurându-te de avantajele produsului și mai ales de ajutorul pe care ți-l oferă. Dacă nu beneficiezi de toată suma din start, ai putea alege plata cu card de credit, produs al băncilor partenere: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, Credit Europe sau Garanti între 12 rate și 24 de rate, fără dobândă.

Ce conține Thermomix?

Atunci când vorbim despre Thermomix - preț am putea spune că achiziționăm nu doar un simplu robot de bucătărie cu peste 22 de funcții, ci de o întreagă bucătărie mobilă și mai ales de abilitățile unui chef bucătar care este atât de iscusit încât reușește să prepare 68.000 de rețete și să le înglobeze pe toate, automat și ghidat, special pentru tine.

Este senzațional să știi că grija gătitului ai dat-o mai departe, că nu mai trebuie să petreci ore bune în fața aragazului sau cuptorului pentru a face rețete pentru întreaga familie. Tot ceea ce îți rămâne este să alegi anumite rețete pe care dorești să le încerci pentru ca mai apoi să adaugi ingredientele atunci când îți comunică aparatul și să iți asumi laudele preparatului final.

Thermomix își merită prețul în primul rând pentru calitatea materialelor si modul în care este conceput, pentru versatililate, pentru că gătește sănătos și mai ales pentru că beneficiezi de foarte multe funcții de gătit, pornind de la slow cooker, rice cooker, fermentare, gătire la abur, preparare sosuri, tăiere, feliere, cântar încorporat, frământare, ba mai mult, are până și funcție de pre curățare. În plus, aparatul nu numai că gătește, dar poate fi conectat la internet și astfel te conectezi la platforma de rețete si colecții de rețete cookidoo.international cu peste 68.000 de rețete din peste 90 de țări. Poți selecta de la distanță rețeta preferată, poți beneficia de acea listă de ingrediente pe mail, pe raioane de cumpărături, pe care să o ai la îndemână atunci când mergi la shopping.

Prețul Thermomix înseamna aproximativ 290 lei/lunar, în 24 de rate fără dobânda. Ce faci tu cu această sumă lunar? Ai investi știind că poți avea alături de tine un super aparat care nu ocupă mult loc și mai ales care gătește extraordinar în locul tău și pentru tine, care reușește să încânte orice musafir prin rețetele pe care le prepară?

Care sunt criteriile de selecție pentru tine, cand este vorba de ingrediente, de mâncare în general și mai ales de sănătatea ta și a familiei tale? Dar dacă, pe lângă toate beneficiile nutriționale, se adaugă și mai mult itmp pentru tine, personal, pe care să îl petreci cum îți dictează inima?

Atunci când alegi să plătești prețul acestui produs ai putea să te gândești că ai creat un parteneriat cu propriul bucătar iscusit în bucătăria ta, care nu numai că îți prepară mâncarea, dar și cântărește, îți calculeaza ingredientele și îți programează rețetele, este aliatul tău numărul 1 atunci când vine vorba de gătit sănătos și de ce nu și pretențios.

Poate că îți dorești să mai guști mâncarea mamei de acasă sau a bunicii, poate vrei să faci rețete pe care nu le-ai mai încercat niciodată și ești tare curios/asă să vezi ce gust au și dacă îți ies – rețetele din online? POate îți e teama sa nu pierzi timp, bani și nu ai nici masa gata la timp? Cu Thermomix nu este nimic mai simplu. Poți alege să adaptezi orice rețetă prin cele 3 butoane de control: timp, temperatura și viteză de amestecare, sau poți alege rețete automate, ghidate pas cu pas. Astfel, adaugi ingredient după ingredient și rețeta ta este gata cât ai clipi.

În Thermomix pret sunt incluse numeroase accesorii, pornind de la mixer, blender - fluture de amestecare, vas de gătit, coșul de înabușire - sita, vasul Varoma cu 2 straturi de gătit, spatula cu capul din silicon special și altele. Atenție însă – toate sunt așezate atât de bine încât locul din bucătărie să nu fie deloc micșorat și mai mult, toate componentele se descfac si pot fi spălate la mașina de spălat vase.

Tu când ti-ai programat demonstrația culinara cu Thermomix?

269 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page