top of page
Caută

Rețete dulci cu Thermomix


Thermomix – ce gustări delicioase poți prepara pentru tine și pentru familia ta?

Thermomix este un robot de bucătărie revoluționar. Vrei un chef bucătar de nădejde în bucătărie ta? Vrei pe cineva să știe rețetele și tu doar să adaugi ingredientele fără ca timpul prețios din viațata să fie irosit în bucătărie? Este momentul să scapi de griji! Thermomix este ideal pentru tine!

Nenumărate rețete se găsesc în rețetarul acestui robot de bucătărie, începând cu cele mai ușoare preparate până la cele mai complicate. De la rețete dulci care să-ți încânte papilele gustative până la rețete complexe și mâncăruri rafinate care să “te dea pe spate”. Ai nevoie de puțin timp să adaugi ingredientele, iar Thermomix își face treaba.

Thermomix înlocuiește cu succes majoritatea electrocasnicelor, pentru ca viața ta să fie una de vis. Cu ajutorul acestui aparat unic, simplu și inovativ poți uita de toate electrocasnicele din bucătărie . Nu oricine se pricepe lagătit, dar toată lumea apreciază o mâncare gustoasă. O provocare pentru oricine este prepararea unui desert. Cu ceva dulce delicios îți poți cuceri familia în nu mai mult de câteva minute. Este timpul să fii cel mai bun bucătar pentru cei dragi cu un mic ajutor. Vei crea rețete ușor de făcut fără prea mult efort chiar la tine acasa.

Pentru a te convinge de calitatea acestui produs vă oferim câteva idei de rețete dulci, preparate în câteva minute. Tu trebuie să adaugi ingredientele, apoi să te relaxezi, deoarece Thermomix îți face toată treaba.

1. Budincă cu pandișpan și banane

Acest desert poate fi o delicatesă la masata. Este foarte ușor și rapid de făcut. Are un număr infinit de straturi delicioase: brownies aromat cu cafea, cremă de vanilie, banane și frișcă. Papilele tale vor adora acest gust uluitor.

Frișca va acoperi întreaga prăjitură. Aceasta nu trebuie să fie perfect întinsa. Pentru servire, această prăjitura trebuie ținuta la congelator pe o perioada de 20 de minute pentru ca feliile, la momentul tăierii, să fie perfecte.

Pentru ca acest desert dulce să fie gata avem nevoie doar de 36 de minute și îți poți satisface pofta de dulce.

2. Înghețată cu ciocolată și smântână

Vrei ca bucuria verii să nu se sfârșească niciodată? Încearcă înghețata aceasta ușor de prepara acasă. Iubitorii de ciocolată se pot răsfața cu rețeta perfectă.

După preparare trebuie lăsat la congelator pentru 30 de minute. Verificăm crema dacă este suficient de solidă. Nu trebuie să fie complet compactă, ci doar pentru a susține stratul de cremă. Peste cremă adăugăm un strat de crema de ciocolată. Stratul de cremă trebuie să fie distribuit pe întreaga suprafața. Este un preparat cu mai multe straturi care să îți satisfacă toate poftele.

Acest preparat trebuie lăsat la congelator câteva ore, până îngheață complet. Înghețata de ciocolată poate fi servită alături de fursecuri sausimplă.

Cu ajutorul a 3 ingrediente poți realiza singur o înghețată uimitoare. Timpul de gătite este scurt, de doar 5 minute, dar cu timpul de așteptare sper să „te descurci”. O să fie o adevărată probă să aștepți câteva ore sau chiar o zi întreagă până ce înghețată să fie complet congelată pentru a putea să o savurezi.

3. Cheesecake cu afine

Acesta este un preparat simplu și ușor de făcut cu doar câteva ingrediente. Este un desert clasic ușor de realizat cu ajutorul lui Thermomix.

Thermomix face ca timpul de pregătire al acestui desert să fie de 20 de minute. Cheesecake cu afine are nevoie de aproximativ 55 de minute pentru ca tu și cei apropiați să-l puteți savura cu placere.

Thermomix este un sprijin în bucătăria oricui. Chiar dacă ești începător sau experimentat în tainele culinare ai nevoie de un mic ajutor. Timpul de pregătire al preparatelor este minim, iar tu te poți bucura de plăcerile vieții.

36 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page