top of page
Caută

Raw vegan și Thermomix


Thermomix – un ajutor de nădejde în bucătărie, pentru un stil de viață sănătos și echilibrat!

Stilul de viață raw vegan are în vedere o alimentație foarte sănătoasă. Acesta nu presupune doar mese alcătuite în totalitate din alimente crude, el pot fi preparate la aburi, prin fierbere, pe grătarsau la cuptor. Thermomix te ajutăîn prepararea tuturor alimentelor raw vegan, astfel încât ele vor fi preparate în cel mai scurt timp și fără prea mari bătăi de cap. Acest robot de bucătărieîndeplinește toate funcțiile necesare pentru prepararea mâncărurilor gustoase, sănătoase și delicioase din alimentația ta raw vegan. Thermomix înlocuiește cu brio toate aparatele ce ocupa mult loc din bucătăriata și prepară mâncarea în cel mai scurt timp.

Te-ai întrebat vreodată care sunt beneficiile unui stil de viață raw vegan? Părerile oamenilor suntîmpărțiteîn legătură cu acest stil de viață. Unele persoane cred că este un stil de viațănesănătos, iar corpul nu își ia toți nutrienții necesari pentru dezvoltarea lui, dar toate aceste idei sunt total greșite. Acest stil de viață îți aduce un corp sănătos și o minte sănătoasă, consumând numai alimente sanătoase preparate în cel mai natural mod.

Dieta raw vegan te ajută să slăbești, numărul caloriilor din fructele și legumele consummate este foarte scăzut. Un stil de viață sănătos, fără fast food și fără mâncăruri nesănătoase îți va aduce un corp de invidiat și foarte sănătos, fără kilograme accumulate.

O mulțime de persoane au adoptat stilul de viață raw vegan, provenind de la cele mai mari celebrități și până la oamenii obișnuiți, astfel că acest stil de viață este foarte popular. Poți găti fructe și legume proaspete, la aburi cu ajutorul robotului de bucătărie Thermomix în doar câteva minute. Mâncareata raw vegan preparată de Thermomix, te poate feri de colesterol cu invalori mari, de bolile cardiovasculare ce pot apărea prin alimentațianesănătoasăbogată în grăsimi ce provin din proteinăanimală sau din principal fast food.

Dorești ca viața ta să fie mai frumoasă? Încearcă alimentația raw vegan șiprepară legumele și fructele într-un mod simplu șiușor fără prea mult efort. Viațata va fi mult mai sănătoasă și plină de gust. Acest stil dealimentație contribuie la mese diverse. Vei încerca alimente pe care nu ai avut ocazia să le guști, chiar vei încerca și cele mai delicioase mâncăruri de care nici măcar nu știaică există.

Alimentele sănătoase, fructele și legumele, sunt lipsite de proteinăanimală, dar acest lucru nu stă cu nimic împotriva gustului. Pregătirea corectă cu Thermomix a acestor alimente îțiva răsfața papilele gustative și totul va decurge normal. Îți poți lua necesarul de proteinele pentru corpul tău și din alimentele vegetale cum ar fi nuci, soia, dar și din unele legume și proteinele texturate.

Cu ajutorul lui Thermomix poți prepara pentru micul dejun diferite smoothie-uri obținute din fructe, astfel că poți încearcă diferita rețete delicioase care te vor cuceri. La prânz,poți încerca supa cremă de legume care reprezintă un izvor de sănătate,și dau cele mai delicioase supe pe care le poți prepara, astfel că până și cei mai mofturoși oameni nu pot refuza o supă gustoasă din legumele lor preferate. Cina trebuie să fie o masă mai ușoară, poți încerca gustări cu semințe, nuci și alune sau platouri delicioase din legume sau fructe. Thermomix te poate ajuta să feliezi alimentele în mod perfect fără nicun efort.

Încearcă un stil de viață sănătos și prepară-ți alimentele preferate cu ajutorul robotului tău de bucătărie Thermomix, iar viațata va fi mult mai simplă și sănătoasă. Dacă ești în căutarea unui alt stil de viață,încearcă stilul raw vegan și vei fi mult mai fericit șitotodatăsănătateata va fi mult mai bună. Alege de azi să mănânci sănătos și gustos, prepară mâncarea cu Thermomix. Descoperă-ți specialitatea șiîncântă-ți persoanele dragi cu gusturi delicioase și sanatose.

Și nu uita: te poți inspira de pe cookiedoo. internațional, o platformă cu mii de feluri de rețete culinare.

38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page