top of page
Caută

Pleci în vacanță? Thermomix este alături de tine!

Pleci în vacanță? Cu siguranță bagajul de călătorie ar putea însemna pentru tine un stres în plus. Pornind de la ținute lejere, dar mai ales la unele care nu se șifonează și până la instrumente cu care să poți prepara hrana copilului, aflat în diversificarea alimentației - toate acestea vor fi cuprinse în lista de vacanță.


Atunci când spui Thermomix nu ai cum să nu îl transformi în „salvarea” ta ori de câte ori pornești în călătorie și asta pentru că Thermomix nu este doar un simplu robot de bucătărie, ci este un adevărat gadget pe care îl poți transporta cu tine aproape oriunde.


Self catering sau all inclusive?

Iată un prim aspect pe care ar fi bine să îl iei în considerare ori de câte ori plănuiești o vacanță. Mai ales atunci când avem un copil suntem tentați să alegem meniurile all inclusive. Sunt ele oare suficient de sănătoase pentru a ne asigura un meniu echilibrat și sigur din punct de vedere nutrițional? Cu alte cuvinte, avem siguranța unor meniuri preparate cu grijă? Mai mult ca sigur, nu! Chiar dacă vom alege mese bogate, așa cum este cazul în varianta de cazare cu masa all inclusive, în realitate hotelierii, pentru a putea susține regimul de masă propus, ar putea face rabat de la calitate, punând mare preț pe cantitate. Nu știm ce mâncăm, desigur nu sunt excluse meniurile sănătoase din regimul all inclusive, însă nu întotdeauna se petrece acest lucru.

O altă variantă pe care ai putea să o selectezi atunci când alegi o vacanță este self catering. Acest lucru îți oferă doar cazare, fără nicio opțiune de masă. Unde mănânci? Fie la restaurantul hotelului, printr-un meniu ca la carte, fie în alte locuri pe care le consideri potrivite pentru tine. Nici de această dată nu ai siguranță la tot ceea ce mănânci. Atunci când pleci în vacanță cu copilul te interesează ca acesta să fie ferit de pericolele alimentare, să mănânce întotdeauna proaspăt și sănătos și astfel să nu existe incidente, cum ar fi o indigestie sau o toxiinfecție alimentară.

Thermomix, aliatul tău numărul 1 atunci când pleci în călătorie.


Pornind de la sterilizatoare, biberoane și până la scaun auto, pătuț, hăinuțe de toate categoriile, creme de protecție solară, truse de prim ajutor - toate acestea se vor regăsi în bagajul unei mame ce pleacă în vacanță alături de copil. De ce să nu incluzi și Thermomix în bagajul tău de călătorie?

Noi vom spune avantajele!

  1. Are o dimensiune mică - Thermomix poate fi ușor de transportat, fiind un robot de bucătărie de dimensiuni mici, ce nu ocupă mult spațiu, poate fi așezat oriunde, fie pe colțul unei mese, fie pe blatul din bucătărie. Toate accesoriile sale se regăsesc într-un singur loc, astfel că nu va ocupa deloc mult spațiu atunci când trebuie să îl adaugi în mașină.

  2. Asigură mese sănătoase - Thermomix înseamnă mese sănătoase pentru că tot ceea ce prepară, prepară cu multă grijă. Fie la aburi, fie prin fierbere sau la grătar - alimentele pe care le vei pregăti cu ajutorul lui vor fi cât se poate de sănătoase. Dacă vei avea alături în astfel de robot de bucătărie și îi vei observa utilitatea mai mult ca sigur îl vei purta cu tine peste tot.

  3. Prepară alimentele rapid - nu ai nevoie să mergi la restaurant sau să alegi un meniu de masă all inclusive dacă te afli în călătorie. Dacă îl vei avea alături pe Thermomix vei putea prepara alimentele rapid și diversificat pentru toată familia, indiferent de numărul de membri cu care te afli în călătorie, toți veți putea mânca sănătos și asta pentru că Thermomix este un adevărat chef bucătar.

  4. Gătește orice - poate că te afli în Grecia și îți dorești să mănânci tot felul de specialități grecești. Cu toate acestea, fie din lipsă de buget, fie pentru că ai alături un bebeluș de care trebuie să ai grijă și căruia trebuie sa oferi o masă sănătoasă, uneori preferi să rămâi la hotel și să găsești o altă opțiune. Cu Thermomix vei simți „gustul” Greciei sau a altor zone în care te afli. Pot fi accesate cu ușurință rețetele ce se găsesc pe platforma cookidoo.international pe care Thermomix știe să le prepare cât ai clipi. Poți selecta atât meniu tradițional, cât și meniuri ce aparțin altor țări și altfel prin gust și savoare Thermomix te va transpune în lumea celor de acolo. Nu trebuie să petreci ore la restaurant pentru a simți plăcerea rețetelor culinare de origini, ci pur și simplu îți este suficient să ai alături de tine acest robot minune cu care să poți găti cele mai bune preparate culinare.

Thermomix îți face vacanța mai frumoasă, dar mai ales ușoară și sănătoasă! În plus, ar putea fi privit ca o reducere de costuri atunci când privim spre cheltuielile de vacanță. Nu vei mai plăti sume uriașe pentru servirea mesei, ci pur și simplu, în timp ce vei sta la soare sau te vei bucura de natură, Thermomix va prepara hrana pentru întreaga familie. Thermomix gătește pentru tine, așa că ori de câte ori îl vei avea în vacanță, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să apeși un buton ce îl transformă într-un chef bucătar.

Dacă vrei să participi la o demonstrație culinară gratuită te invităm aici!


33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page