top of page
Caută

Mâncare gătită manual versus gătită prin Thermomix


Mâncare gătită manual versus gătită prin Thermomix – tu ce alegi?

Încă de mici suntem atrași de tainele bucătăriei, de rețetele delicioase pe care le pregăteau mamele sau bunicile noastre. Cu toții ne aducem aminte felul în care acestea formau sărmăluțe sau frământau coca pentru cozonac. Totuși, copii fiind, nu ne dădeam seama cât de grele sunt aceste procedee și cât de mult timp necesită. Noi observam doar dragostea care era pusă de către ele în prepararea meselor pentru familie și gustul desăvârșit care era regăsit în farfurie.

Mâncare gătită manual

Acum, când noi suntem mame sau bunici ne dăm seama cu ușurință că nu este atât de ușor să prepari o masă pentru cei dragi, mai ales dacă ne dorim ca pe masă să fie mai mult decât un singur fel de mâncare. Un alt factor important este schimbarea generațiilor. Fiind în era vitezei, avem nevoie să ne mișcăm mereu cât mai repede și cât mai eficient. Nu mai putem petrece ore în șir în bucătărie, așa cum făceau mamele și bunicile noastre. De ce? Pentru că avem numeroase activități și sarcini ce trebuie îndeplinite într-un anumit termen. Chiar dacă suntem extrem de pasionate de gătit, este aproape imposibil să gătim zi de zi. Mâncarea gătită necesită prepararea în totalitate a mâncării cu mâinile noastre, sau eventual cu anumite aparate de bucătărie ce nu sunt extrem de eficiente, ba mai mult de atât, care ocupă foarte mult spațiu. Legumele trebuie să fie curățate, spălate, tocate de noi, fructele la fel, iar atunci când punem mâncarea pe aragaz sau pe cuptor trebuie să avem neapărat grijă de ea pentru a nu se arde, pentru a adăuga apă sau alte ingrediente, pentru a nu da în foc și pentru a știi când este gătită. În acest timp, este clar că nu putem face și alte activități casnice sau profesionale, deoarece am uita de mâncarea care este pe foc și am risca să o stricăm.

Mâncare gătită prin Thermomix

Cum putem îmbina toate aparatele de bucătărie pe care le avem astfel încât să ne ajute mai mult în bucătărie? Cum putem reduce pașii pe care trebuie să îi urmăm în prepararea mâncării? Cum putem fi sigure că pregătim o masă bună care va fi apreciată de către membrii familiei, iar în același timp să ne putem ocupa și de restul treburilor pe care le avem? Simplu, cu Thermomix! Thermomix este supereroul de care fiecare persoană are nevoie în bucătăria sa. Te-ai săturat să pierzi ore întregi curâțând, tăind, tocând ingrediente? Desigur, poți alege și mâncarea comandată, însă doar din când în când, căci mâncarea comandată este mai scumpă decât mâncarea pe care o gătești acasă. Așadar, Thermomix este soluția la problema ta. Timp redus de preparare a mâncării, funcții nenumărate ale aparatului, altfel scapi pentru totdeauna de roboții de bucătărie care nu te ajutau prea mult, ci doar îți ocupau loc în bucătărie. În acest fel, vei avea spațiu de depozitare liber pentru alte obiecte de care ai nevoie în bucătărie sau în debara.


Mâncare gătită manual vs mâncare gătită prin Thermomix

Este deja evident că avem nevoie de mult timp la dispoziție pentru a putea acoperi atât gătitul, cât și restul activităților. Ce ai zice dacă ai putea face curățenie, ai putea băga haine la spălat, ai putea face o baie sau ți-ai putea verifica mail-urile în timp ce mâncarea se gătește? Toate aceste lucruri sunt posibile cu Thermomix, aliatul tău în bucătărie. Nu ezita să alegi Thermomix pentru a avea cu adevărat o viață mai ușoară și mai mult timp pe care poți să îl petreci tu cu tine sau alături de persoanele dragi.

45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page