top of page
Caută

Mâncare de regim gătită cu Thermomix




Mâncare de regim gătită cu Thermomix – cum te ajută Thermomix în dieta ta?

Chiar dacă suntem abia la începutul primăverii, simțim deja cum vara se apropie cu pași repezi și începem să ne gândim la faptul că am dori să dăm câteva kilograme jos sau poate să ne tonifiem puțin pentru sezonul vacanțelor la plajă. Dietele sunt de multe ori o bătaie de cap pentru multe persoane, căci este nevoie să mănânci la ore fixe, să gătești mâncare sănătoasă și să ai grijă la numărul de kcal și gramaj. Foarte multă lume consideră că atunci când ținem regim trebuie să renunțăm cam la toate alimentele care ne plac, dar care nu sunt neapărat sănătoase. Acest lucru este un mit, căci adevăratul lucru care ne îngrașă sunt kcal, nu alimentele în sine. De exemplu, dacă numărul nostru maxim de kcal într-o zi este de 1500, putem mânca și ceea ce ne place, atâta timp cât ne încadrăm în numărul maxim. Bineînțeles că atunci când consumăm dublul sau chiar triplul numărului de calorii recomandate, acestea se vor transforma în grăsime, ce se va depune pe corp.

Thermomix în dieta ta

De câte ori nu ai zis celebra replică „Încep de luni!” când vine vorba de regim? Ei bine, cu Thermomix poți începe chiar de azi să ai o dietă echilibrată! Mâncare de regim gătită cu Thermomix este foarte rapid și ușor de preparat, astfel nu vei simți că pierzi timpul gătind zeci de feluri de mâncare. Este recomandat ca atunci când ținem o dietă să avem în meniul zilnic trei mese principale și 2 gustări. Pentru majoritatea dintre noi este imposibil să gătim zilnic atât de multe feluri de mâncare, iar de asta Thermomix va deveni prietenul nostru cel mai bun. De ce? Pentru că Thermomix poate prepara trei feluri de mâncare în același timp! Gândește-te câtă economie de timp vei face cu acest robot minune, care ține locul tuturor roboților de bucătărie pe care i-ai achiziționat de-a lungul anilor.

Vrei un mic dejun, un prânz și o cină copioase și gustoase? Apelează la Thermomix, iar acesta ți le va prepara rapid și ușor, în fiecare zi! Nu mai amâna începutul dietei, începe chiar de azi să ai parte de mâncare de regim gătită cu Thermomix, aliatul tău în bucătărie. Corpul de invidiat nu mai trebuie să aștepte, ba chiar vei uita și de mâncarea comandată. De acum poți face cumpărături cu bani mai puțini decât ai da pe cea comandată, iar Thermomix îți va satisface papilele gustative.


Alege să mănânci sănătos și rapid

Cu siguranță te-ai săturat să mănânci mereu aceleași lucruri, aceeași mâncare semipreparată care nu are un gust bun și ți-ai dori să încerci ceva nou, însă ai rămas fără idei. În această situație, tot Thermomix te va ajuta. Poți alege din rețetarul Thermomix dintre miile de rețete sănătoase și gustoase, perfecte pentru dieta ta. Este recomandat ca înainte să începi o dietă să apelezi la un medic nutriționist pentru a-ți spune care este numărul maxim de kcal indicat pentru tine, în conformitate cu kilogramele și înălțimea ta, dar bineînțeles că aceste aspecte vor avea legătură și cu numărul de kilograme pe care vrei să le pierzi, plus rapiditatea cu care vrei să slăbești. Nu este deloc recomandat să vrei să slăbești mult într-o perioadă foarte scurtă de timp, căci organismul tău va fi dat peste cap. Așadar, consultă-te cu medicul nutriționist, iar acesta îți va spune exact ce alimente sunt foarte bune de inclus în dieta da, dar și ce alimente trebuie să eviți neapărat. Cu această listă poți apela apoi la rețetarul Thermomix și vei avea parte de mâncare de regim gătită cu Thermomix în cel mai scurt timp posibil.


171 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page