top of page
Caută

Meniu de Revelion, cu Thermomix

Meniu Revelion cu Thermomix – cu ce reţete îţi poţi impresiona invitaţii? Cum te poate ajuta Thermomix în acest sens?


Trecerea dintre ani este un moment caracterizat de fericire, de o atmosferă plăcută, formată de compania celor mai dragi persoane. Altfel spus, trecerea dintre ani este momentul care reuşeşte să ne unească cu toate persoanele dragi nouă, chiar dacă tot anul s-a întâmplat să fim mult prea ocupaţi pentru aceste reuniuni. Tocmai din acest motiv, trecerea dintre ani este un moment special, ce trebuie trăit şi preţuit de tine cu fiecare clipă. Thermomix ştie cât de mult ai aşteptat aceste clipe, motiv pentru care, poate fi ajutorul tău de nădejde în bucătărie!

Ai aşteptat de foarte mult timp această reîntâlnire, ştim asta! Tocmai de aceea, toate grijile tale legate de mâncare şi de prepararea ei pot fi date uitării. Îţi poţi imagina deja cum îţi aştepţi invitaţii cu masa gata pusă, cu multe preparate calde şi gustoase, fără prea multă bătaie de cap. Dacă te-ai gândit de mult timp să-i surprinzi, iată că acum este momentul potrivit. Dar ţine cont că Thermomix nu îi va surprinde doar pe ei, ci şi pe tine! Cine ar fi zis că gătitul poate deveni atât de simplu şi atât de plăcut?

Şi fiindcă ţi-am tot povestit despre Thermomix şi despre cum te poate ajuta să îţi impresionezi şi să îţi încânţi invitaţii, astăzi te vom inspira şi cu câteva reţete pe care le-ai putea face cu ajutorul aparatului Thermomix. Poţi deja să mergi să cumperi ingredientele pentru aceste reţete, noi îţi promitem că nu le vei rezista!


1. Supă cremă

Supa cremă de legume poate fi un preparat de nelipsit de la masa ta de Revelion, mai ales cu ajutorul aparatului Thermomix. Fie că vorbim despre supă cremă de legume, de broccoli, de ardei gras sau de usturoi, îţi poţi încânta invitaţii cu cele mai apreciate şi gustoase preparate. Da, ştim că eşti un bucătar de nădejde, ale căror preparate sunt demne de apreciere şi de nepreţuit, dar iată că a venit momentul să ai un ajutor pe măsură! Aparatul Thermomix va fi cel mai potrivit ajutor pentru tine, atunci când vrei să faci supă cremă. Aparatul Thermomix te ajută să economiseşti timp şi îţi va permite să petreci timp de calitate cu persoanele dragi ţie, chiar în noaptea în care se face trecerea dintre ani. Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele pentru supa cremă în aparat, iar de restul de va ocupa chiar aparatul Thermomix! Funcţiile sale sunt atât de avansate, de la tocat până la pasat, amestecat şi gătit, fapt pentru care nici nu va necesita supravegherea ta. Apropo, să nu uiţi să pregăteşti multe porţii, fiindcă tu şi invitaţii nu vă veţi mai putea sătura de supa cremă făcută de Thermomix! Oricum, încercaţi să mai păstraţi ceva loc, fiindcă mai sunt multe alte reţete de care vă veţi bucura.


2. Pui cu legume şi bacon

Pui şi legume cu bacon este un alt preparat ce trebuie să fie inclus în meniul tău de Revelion. Parcă simţi deja mirosul încântător al puiului şi al legumelor bine făcute în aparatul Thermomix, nu? Dacă stai să te gândeşti, atunci când alegi Thermomix, ai siguranţa că te vei bucura foarte mult timp de un miros plăcut în bucătăria ta. Thermomix va găti puiul exact aşa cum ţi-ai dorit, iar mai mult de atât, legumele făcute în aburi te vor da pe spate şi te vor face să cunoşti în profunzime paradisul culinar.

P.S.: Thermomix se şi curăţă aproape singur după fiecare preparat gătit, deci nu este doar un paradis culinar, ci şi un paradis pentru orice bucătar din lume!


3. Prăjituri

Da, aici o să vă spunem doar că puteţi face prăjituri, fiindcă cu ajutorul aparatului Thermomix, veţi putea face orice prăjitură! Nu am vrea să vă limităm cu doar o reţetă, fiindcă Thermomix este foarte flexibil, motiv pentru care vă recomandăm să vă lăsaţi inspiraţia să vă ghideze în prepararea unor reţete de top!


Aşadar, atunci când îţi doreşti să te răsfeţi şi când vrei să îţi impresionezi invitaţii cu care vei sărbători marele moment, al trecerii în alt an, Thermomix este cel care te poate ajuta. Acum este ocazia să te bucuri de o mâncare gustoasă şi savuroasă, iar în acelaşi timp, de multe momente unice.

88 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page