top of page
Caută

Inghețată preparată cu Thermomix, într-un minut

Actualizată în: 5 iul. 2021

Există oare acea înghețată savuroasă, răcoritoare, cu un gust plăcut, fină și aromată, dar care să poate fi făcută în mai puțin de un minut?


Dacă ești mămică, cu atât mai mult te preocupă ce anume se află dincolo de rafturile magazinelor. Analizezi cu atenție fiecare produs și vrei să te asiguri că tot ceea ce consumi tu și familia ta sunt acele produse fabricate din ingrediente naturale, sigure pentru sănătate. Cu toate acestea, vei observa chiar și fără să vrei „e-urile”, coloranții sau conservanții, astfel că vei sta cât mai departe de produsele din rafturi, fie că este vorba despre un aliment pentru micul dejun, fie despre un desert, așa cum este înghețata.

Alegi varianta de a prepara acasă alimentele pentru consum, pornind de la supe și ciorbe și până la deserturi delicioase. Îți vei aloca timp în așa fel încât să știi că tu și întreaga ta familie ați mâncat sănătos.

Înghețata se află în topul preferințelor celor mici, astfel că indiferent de sezon vor specula la maxim orice oportunitate de a primi o înghețată. Nici cei mari nu stau departe de înghețată, fiind desertul răcoritor cu care ne putem începe ziua cât mai bine.

Cum prepari în casă o înghețată?

Înghețata se găsește într-adevăr în rafturile magazinelor, însă există și posibilitatea ca aceasta să fie preparată acasă din ingrediente sănătoase. Te gândești probabil că nu îți va ieși exact ca la carte, asemenea produselor din magazine sau că îți va ocupa mult timp prepararea sa. Cu toate acestea, există posibilitatea să prepari în doar un minut o înghețată delicioasă, cu un gust minunat, dar mai ales din ingrediente naturale. Tot ceea ce va conține va fi bine observat de către tine și astfel cu fiecare linguriță pe care o vei consuma te vei bucura cu adevărat de gustul minunat.

Cu ajutorul Thermomix acest lucru este posibil. Nu este un vis frumos la care privim adesea atunci când ne este poftă de o înghețată, ci o realitate de care este bine să ținem cont ori de câte ori ne dorim un astfel de „robochef” bucătar.

Înghețata preparată cu ajutorul său se face cât se poate de ușor, fiind nevoie de puține ingrediente, pornind de la zahăr după gust, frișcă lichidă, de preferat cu 35% grăsime, dar și fructe congelate, tăiate bucăți. Pe de o parte, vei consuma o înghețată cu o aromă deosebită, din ingrediente naturale, iar pe de altă parte vei învăța să faci economie, astfel că fructele pe care le ai în casă și nu le mai poți consuma, ar fi bine să le congelezi bucățele și mai apoi să le folosești pentru înghețata de fructe preparată cu ajutorul Thermomix.

Rețeta de înghețată „fulger”, așa cum noi o denumim este disponibilă și pe platforma Cookidoo.Internațional la care vei avea acces imediat ce vei deveni posesorul Thermomix. Rețeta de mai sus nu este deloc dificil de preparat, ba mai mult, odată selectată vei intra în posesia acelei liste de cumpărături de care ai nevoie atunci când te-ai decis asupra rețetei.

Diversitatea rețetelor de înghețată este mare, astfel că poți opta și pentru înghețată de iaurt și mango, de vanilie, dar și pentru înghețată de mentă - delicioasă de-a dreptul. Nu uităm nici de înghețata cu ciocolată, una dintre preparatele preferate ale copiilor sau cea din fructe de pădure.

În funcție de sezon poți alege să prepari și înghețata de fructe. Astfel, în timpul verii, mai la început, ai putea alege să prepari înghețată cu căpșuni. Chiar dacă uneori am putea întâlni și ouă, drept ingrediente de bază, poți folosi acele rețete de pe Cookidoo.Internațional care să nu conțină ouă.

În vasul Thermomix se adaugă ingredientele, se setează la diverse viteze și temperaturi conform instrucțiunilor aparatului și mai apoi se răstoarnă într-un bol și se congelează. Întreaga operațiune durează doar un minut.

În concluzie, Thermomix este ajutorul tău de nădejde fie că este vorba despre preparate delicioase precum înghețata, fie că este vorba despre mic dejun, prânz sau cină.

Dacă dorești să participi la o demonstrație, te invităm să te înscrii aici: https://www.bestchefthermomix.ro/

334 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page