top of page
Caută

Gătitul la aburi în vasul Varoma și avantajele sale


Un stil de viață sănătos înseamnă o alimentație sănătoasă. De aceea, este important ca în fiecare zi să ne preocupăm cu privire la alimentele pe care le consumăm, dar mai ales cu privire la modul în care le preparam. Gătitul la abur de la Thermomix în vasul Varoma înseamnă grija pentru organismul nostru, prepararea alimentelor într-un mod cât mai divers, dar mai ales foarte sănătos și asta pentru că prin funcțiile de gătit la abur de la Thermomix reușim să profităm din plin de vitaminele și mineralele din alimente.

De ce să gătești la abur?

Spre deosebire de toate celelalte fructe sau legume, anghinarea reușește să păstreze proprietățile sale nutritive indiferent dacă este preparată prin prăjire, la grătar, fiartă sau la cuptor. De aceea, ținând cont de faptul că toate celelalte fructe și legume își pierd calitățile nutritive atunci când sunt preparate, este bine să optezi pentru funcția de gătire la aburi și astfel să te poți bucura de un meniu diversificat, dar mai ales de proprietățile nutritive ale alimentelor pe care le consumi. Pentru a funcționa corect organismul nostru are nevoie de fructe, legume, pește, mai exact de toată gama de alimente. Prin gătirea la abur, atât glucidele, cât și lipidele și proteinele, dar și vitaminele și mineralele rămân în alimente. De asemenea, gustul alimentelor este cât se poate de bun, sunt suculente în interior, iar la exterior sunt crocante. Cu alte cuvinte, te poți bucura de o experiență culinară cu totul aparte atunci când optezi pentru gătitul la aburi. Tot ceea ce mănânci devine apetisant.

Gătitul la aburi se poate aplica aproape la orice fel de aliment, singura excepție fiind ciupercile care în timpul gătitului la aburi ar putea să se usuce. Pentru ca prepararea la aburi să poată păstra gustul alimentelor ar fi bine să fii atent la prospețimea produselor pe care le folosești. Fie că alegi carne de pui, de porc sau de pește aceasta trebuie să fie proaspătă.

Thermomix, aliatul tău numărul 1 în gătitul la aburi

Thermomix este una dintre cele mai bune soluții din piață, gătitul la abur fiind o funcție de care beneficiază acest robot de bucătărie minune, alături de alte numeroase funcționalități, inclusiv de o dimensiune mică. Cu un design compact, produsul beneficiază de numeroase avantaje, dar mai ales de programe speciale cu care poți găti liniștită. Așadar, Thermomix conține pe lângă multe alte funcții și pe cea de gătit la aburi. Beneficiază de un recipient în care poate fi adăugată apa astfel încât în timpul procesului de gătire să apară aburul necesar pentru ca mâncarea ta să capete un gust bun, dar mai ales să își păstreze toate vitaminele și mineralele în interior. Prin funcția de gătit la aburi, Thermomix devine ajutorul tău numărul 1 în experiența timpului petrecut în bucătărie. Numai în câteva minute poți așeza tot ceea ce spune Thermomix în vasul de gătit Varoma și astfel pe mai departe să continui treburile casnice. Cu alte cuvinte, funcția de gătit la aburi de la Thermomix nu înseamnă gătit ca de dietă altfel că te poți bucura în continuare de trucuri culinare care să pună în valoare și mai mult gustul alimentelor. De aceea încearcă să combini cât mai multe fructe și legume, să adaugi chiar condimente sau arome și să ornezi la final platoul așa cum îți place.

Să gătești sănătos nu este deloc greu mai ales atunci când îl ai la îndemână pe Thermomix, un robot de bucătărie mic, dar cât se poate de util, ce beneficiază de numeroase funcții și programe, ce devine aliatul tău numărul 1 în bucătărie și mai ales care nu ocupă deloc spațiu.

În plus, intrând pe platforma cookidoo.internațional pe care o poți accesa doar având conexiune la internet vei găsi numeroase rețete culinare, câteva zeci de mii, din care te poti inspira în fiecare zi atunci când alegi meniul pentru fiecare membru al familiei.

Cu ajutorul Thermomix vei găti mult mai simplu, dar mai ales vei fi sigură de gustul alimentelor preparate și mai ales de proprietățile sale.

Și ca să te convingi, te așteptăm la noi pentru o demonstrație culinară gratuită.



389 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page