top of page
Caută

Funcții aparat Thermomix


Thermomix – care sunt funcțiile pe care le are?

Prin Thermomix poți înțelege cu ușurință un ajutor de nădejde în bucătărie, iar altfel spus, un aparat ce nu trebuie să lipsească din gospodăria ta. De ce este un ajutor de nădejde? Tocmai datorită funcțiilor pe care le are, fiindcă în aparatul Thermomix vei reuși să regăsești 12 funcții importante, ce în mod normal, ar putea fi realizate doar cu ajutorul mai multor electrocasnice. Altfel spus, Thermomix este un accesoriu care îmbină o serie de aparate electrocasnice relevante pentru prepararea celor mai delicioase feluri de mâncare.

Despre funcțiile aparatului Thermomix vom discuta astăzi, fiindcă sunt esențiale și merită toată atenția ta. Deși pare o decizie greu de luat, adevărul este că aparatul Thermomix nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Atunci când alegi aparatul Thermomix, viața ta este îmbunătățită radical, te bucuri de mult mai mult timp liber, iar totodată, de un ajutor de nădejde la gătit.

Dacă până acum, vizitele familiei sau ai prietenilor tăi erau o bătaie de cap, când trebuia să te mobilizezi și să prepari cele mai delicioase feluri de mâncare, cu Thermomix va fi o reală plăcere fiecare vizită! Ba chiar, odată ce gătești cu Thermomix, din proprie inițiativă vei dori să ai invitați sau chiar vor fi persoane care se vor autoinvita. De ce spunem asta? Fiindcă gustul intens al preparatelor făcute de Thermomix este unul de care nu vrei să te desprinzi vreodată.

Bineînțeles, nu subestimăm abilitățile tale din bucătărie, dar nu crezi că meriți acest ajutor? În fiecare zi apar din ce în ce mai multe sarcini pe care trebuie să le faci pentru întreținerea și îngrijirea casei, iar uneori, timpul nici nu este suficient pentru a mai prepara ceva gustos. Cum ar fi dacă te-ai bucura de mâncare caldă, delicioasă și bine făcută în fiecare zi, fără să te mai simți epuizată?

Ne bucurăm că am reușit să îți captăm atenția, fiindcă aparatul Thermomix este o investiție pe termen lung, care merită și care te va surprinde în fiecare zi. Thermomix, așa cum ți-am povestit deja, îmbină mai multe aparate electrocasnice și îți pune la dispoziție 12 funcții importante.

Care sunt funcțiile aparatului Thermomix?

1. Cântărește.

Când vrei să ții un regim sau pur și simplu când vrei să prepari o rețetă ca la carte, cântărirea produselor și monitorizarea gramajului pe care îl adaugi în rețeta ta este foarte important. Cu ajutorul aparatului Thermomix, nici nu trebuie să te mai gândești prea mult la aceste aspecte, fiindcă are funcția de cântărire!

2. Gătire la abur

Hmm.. Parcă simți deja mirosul înviorător și delicios al unui piept de pui gătit la abur, nu? Gătirea la abur este sănătoasă, te ajută să menții un echilibru armonios al vieții tale din punct de vedere alimentar și devine foarte accesibilă cu ajutorul îndrăgitului aparat, care a cucerit întreaga lume, Thermomix!

3. Blender

Smoothie-uri de tot felul, supele creme, compozițiile delicioase pentru prăjituri pot fi realizate simplu și rapid, cu ajutorul Thermomix. Una dintre funcțiile acestuia se referă chiar la blender, ceea ce îți va permite să-i dai frâu liber imaginației tale și să profiți de această ocazie. Chiar și omleta poate fi mai gustoasă, odată ce ouăle sunt atent blenduite de Thermomix. Da, știm, sună ciudat la prima vedere, dar încearcă, nu vei regreta!

4. Mixer

Îți surâde ideea de cheesecake, nu? Poți face în fiecare zi dacă dorești, cu ajutorul aparatului Thermomix. Copilul tău îl va îndrăgi foarte mult, fiindcă îi va oferi ocazia de a degusta cele mai delicioase preparate!

5. Preparare sosuri

Rețetele tale de sosuri, îmbinate cu aparatul Thermomix, vor impresiona multe persoane! Plus de asta, rețetele vor rămâne acel secret bine păstrat de tine și Thermomix, noul tău ajutor de nădejde în bucătărie.

Da, știm, ne-am întins la vorbă și tu deja căutai aparatul Thermomix pentru achiziționare. Tocmai din acest motiv, în cele ce urmează doar îți vom enumera celelalte funcții importante ale aparatului Thermomix, pentru ca tu să te bucuri de această achiziție durabilă și benefică! Iată care sunt:

6. Frământarea aluatului;

7. Fermentarea aluatului sau al iaurtului;

8. Fierberea ouălor;

9. Fierbător de apă;

10. Încălzirea mâncării;

11. Slow sau rice cooker;

12. Elemente ce gătesc pe baza unei temperaturi reglabile.

Pe cât pare de ireal, pe atât de real este însăși aparatul Thermomix. Încearcă-l și tu! Va fi o investiție care îți va schimba viața.

242 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page