top of page
Caută

Festin de Sărbători cu Thermomix


Te pregătești intens de Crăciun și Revelion? Alege să ai un Festin de Sărbători cu Thermomix. Ajutorul tău în bucătărie, Thermomix nu te va lăsa la greu nici în cea mai aglomerată perioadă din an, atunci când vrem să gătim cât mai multe delicatese pentru familia și invitații noștri.

Cu siguranță ai prefera să ai mai mult timp la dispoziție pentru cumpărăturile de Crăciun, cadouri pentru cei mici și pentru restul familiei, dar și timp de relaxare pentru tine. În această perioadă în care majoritatea persoanelor au câteva zile de vacanță, este recomandată odihna. În timp ce tu citești o carte, vizionezi un film sau pur și simplu vizionezi un film alături de partener, Thermomix își face treaba în bucătărie ca la carte, fără a fi nevoie să îl supraveghezi non-stop.Garantat te vei îndrăgosti de el și vei observa că gătitul devine o activitate mult mai plăcută atunci când ai un ajutor de nădejde. Legume, fructe, făinoase, poate lucra cu orice și poate prepara toate rețetele pe care le dorești la masa festivă.


Ce este Thermomix și cum ne ajută?

Thermomix nu este doar un aparat de bucătărie, ci este tot ce ai nevoie într-un singur aparat. Scapi de spațiul de depozitare enorm care ți-ar trebui pentru mai mulți roboți de bucătărie care fac câte o sarcină fiecare și le înlocuiești cu unul singur care le face pe toate. Thermomix are disponibile 12 funcții, anume gătire, gătire la abur, mixare, mărunțire, pasare, radere, batere, încălzire, amestecare, emulsionare, cântărire, frământare. Tot ce ai nevoie, într-un singur loc. Timp de gătire rapid, ușor de transportat, zeci de mii de rețete, atât în limba română, cât și în limba engleză. De asemenea, cu Thermomix poți găti mai multe feluri de mâncare deodată. Așadar, timpul tău petrecut cu familia va putea fi mai lung, fără să îți faci griji că trebuie să stai mereu lângă mâncarea ce se prepară.


Ce gătim de Sărbători?

Cu siguranță ți-ai dori ca pe lângă felurile de mâncare tradiționale pe care le pregătești în fiecare an să ai și unele noi, mai deosebite. Bineînțeles că ciorbele, sarmalele cu mămăliguță și smântănă sau salata beouf nu vor lipsi de pe mesele de Crăciun și Revelion, însă vei avea și alte mâncăruri cu care să satisfaci invitații pe care îi ai. Cu Thermomix poți găti atât ciorbe, cât și feluri principale și deserturi. Îți poți răsfăța copiii cu torturi, fursecuri sau plăcinte. De asemenea, poți prepara și foarte multe feluri de băuturi, pe gustul fiecărei persoane prezente în casa ta. De asemenea, dacă plănuiești să pleci în vacanță în această perioadă, fi sigur că Thermomix este partenerul perfect de călătorie. Poți să îl iei cu tine, iar când nu dorești să mănânci la restaurant îți vei prepara ușor și rapid mesele.

În cazul în care vrei să renunți anul acesta la faimoasele fripturi din carne de porc, rețetele Thermomix te vor scoate din anonimat cu preparate precum pui umplut, cod la cuptor, iepure cu prune uscate, tocană de pui și multe alte variante.

Bucură-te de entuziasmul copilului tău atunci când îl așteaptă pe Moș Crăciun ca să vadă ce cadouri i-a adus anul acesta, bucură-te de prezența partenerului tău în seara magică și liniștită de Crăciun, căci asistentul tău, Thermomix, se va ocupa de a vă prepara o masă copioasă de care vă veți aduce aminte. Chiar și Moș Crăciun va simți mirosul sublim ce iese din bucătăria ta, iar dacă nu s-ar grăbi atât de tare să ajungă la copiii din toată lumea, sigur s-ar așeza cu voi la masă. Nu ezita să apelezi la Thermomix!


19 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page