top of page
Caută

Diversificarea alimentației bebelușului cu Thermomix

Actualizată în: 7 apr. 2021

Diversificarea alimentației bebelușului se poate face cu ușurință cu Thermomix. Ai un bebeluș care tocmai a împlinit vârsta de 6 luni și are nevoie de gusturi diverse, de hrană sănătoasă, de o mamă care să îi fie alături în această etapă de viață? Mai mult ca sigur vei face orice îți stă în putință pentru ca bebelușul tău să fie sănătos, să te bucuri alături de el de aceste clipe frumoase și să îl crești mare.


Diversificarea alimentației bebelușului înseamnă multă preocupare pentru orice mămică începătoare. Pornind de la medicul de familie și până la prietene apropiate care au trecut printr-o experiență similară recentă, mama întreabă pe oricine cum anume să diversifice hrana bebelușului, într-un mod corect. Cu ce să înceapă, cum să prepare, ce reguli să respecte pentru ca această perioadă să fie una ca la carte și bebelușul să se dezvolte sănătos.

Pornind de la prima linguriță de hrană solidă pe care i-o oferim bebelușului și până atunci când acesta încearcă aproape orice categorie de alimente, ne facem griji. Thermomix este alături de tine în diversificarea alimentației bebelușului, beneficiind de o serie întreagă de funcții, astfel încât să fii sigură că tot ceea ce îi oferi este proaspăt și sănătos.


Rețete special create pentru diversificarea alimentației bebelușului

Și de această dată te afli în pană de idei? Respectând cu mare strictețe regula de 3 zile pe care doctorul ți-o aduce de fiecare dată la cunoștință, dar mai ales ordinea legumelor, fructelor și cărnii, vei ajunge în situația de a nu ști ce să gătești.

De exemplu, s-ar putea să te afli în pană de idei atunci când bebelușul a gustat deja cartoful, morcovul, dar și ficățelul de pui. Cu doar 3 ingrediente, precum cele amintite, Thermomix face minuni. Creează rețete unice, cu un gust deosebit, astfel că bebelușul tău se va îndrăgosti de-a dreptul de tot ceea ce mama îi oferă. Thermomix ține minte nici mai mult, nici mai puțin de 68.000 de rețete, prin platforma cookidoo.international, astfel că este o adevărată enciclopedie. Știe atât de bine cum să combine alimentele, fructele, legumele și carnea, încât tot ceea ce vei gusta și este gătit de acest robot minune al bucătăriei tale, va fi delicios.

Ca atare, nu trebuie să îți faci griji despre ce anume să gătești cu puține ingrediente. Conform regulilor diversificării alimentației corecte a bebelușului, Thermomix va fi aliatul tău numărul 1 și va construi o rețetă cu adevărat delicioasă pentru ca bebelușul tău să crească mare și mai ales să se dezvolte corect.

Cu Thermomix, diversificarea alimentației bebelușului nu a fost niciodată mai ușoară, astfel că poți fi sigură că în timpul preparării hranei celui mic vei beneficia de minute bune de joacă, alături de el. Și așa cum în diversificare trebuie să gătești zilnic, aceasta fiind o perioadă grea pentru orice mămică, mereu contracronometru, Thermomix te va suplini cu adevărat în bucătărie. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să adaugi ingredientele atunci când îți spune aparatul, prin rețeta ghidată.

Și cum un bebeluș în dezvoltare are nevoie de ore de masă fixe, în caz contrar îl vei auzi mai mult ca sigur că este supărat, Thermomix te va ajuta și atunci când trebuie să pornești spre cumpărături, acesta amintindu-ți care este lista de bucate necesară pentru a găti acea masă sănătoasă pentru copilul tău. În acest fel, vei avea la dispoziție toate ingredientele pentru a prepara la timp masa bebelușului.


Thermomix înseamnă hrană sănătoasă

Atunci când spui Thermomix spui funcții diverse, rețete foarte multe - circa 68.000, dar și soluții de a găti sănătos. Așa că, grație dispozitivelor și funcțiilor sale, Thermomix te ajută să gătești la abur, beneficiază de funcția slow cook sau cântar, așa încât să știi exact cât mănâncă cel mic, apoi funcția de gătit sous-vide, sau funcția de fermentare pentru iaurturi și alte preparate, frământare aluaturi și de multe altele, atât de utile si usor de folosit.

Ca atare, Thermomix este soluția pentru o diversificare simplă, sănătoasă și mai ales conform regulilor recomandate de Organizația Mondială a Sănătății.

62 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page