top of page
Caută

Ce sosuri poți prepara cu Thermomix?


Thermomix – de ce este un accesoriu de nădejde în bucătăria ta?

Thermomix este de nelipsit în bucătăria ta, este unul dintre cele mai performante accesorii pe care trebuie să le ai! Acesta nu este doar încă un aparat electrocasnic în bucătărie, ci este prietenul tău de nădejde care te ajută de fiecare dată când ai nevoie. Chiar dacă ai descoperit tainele gătitului, îți poți scuti din timpul de gătire cu până la 50%. Dacă ești începător cu atât mai bine, vei putea învăța să gătești fără a eșua niciodată.

Cu Thermomix viața ta și a familiei tale este mai ușoară. Nenumărate rețete le poți încerca odată cu apariția noului tău prieten în casă.

Te-ai săturat ca de fiecare dată când te apuci de gătitsă îți umpli întreaga bucătărie cu diferite aparate? Thermomix are nenumărate întrebuințări în bucătăria ta. Acesta înlocuiește aproximativ 15 aparate și performează aproximativ 25 de funcții utile. Cântarul de bucătărie va fi doar un mit odată cu apariția lui Thermomix, dar și rețetarul din care te inspiri nu îți va mai fi necesar.

În următoarele rânduri vă vom prezenta 5 sosuri pe care le poți realiza simplu și ușor în bucătărie cu ajutorul prietenului tău de nădejde Thermomix:

1. Sos mexican pentru aripioare

Aromele Mexicului pot veni la tine acasă cu prepararea acestei rețete. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și de Thermomix! Înmai puțin de o oră îți vei satisface papilele gustative.

După terminarea timpului de gătire puteți mânca deliciosul preparat cu o garnitură de cartofi prăjiți, orez sau piure de cartofi.

2. Sosul Aurora

SosulAurora este o rețetă de bază de nelipsit din rețetele pe care le faci regulat. Într-un mod simplu vei descoperi cum sosurile pe care le prepari nu trebuie să fie palide și lipsite de viață. Culoare și gustul delicios te vor face să te îndrăgostești iremediabil.

Când sosul este gata vă puteți bucura de el alături de alte rețete uimitoare pe care le puteți realiza cu Thermomix din rețetarul propriu al acestuia.

3. Sos cremos cu usturoi

Cel mai ușor și simplu sos de făcut pentru paste este sosul cremos cu usturoi. La momentul servirii turnămsosul peste paste și decorăm cu brânză și ciuperci, după preferințele fiecăruia. Sosul de usturoi este cea mai bună alegere pentru paste. Vă oferim spre degustare o masă copioasă excelentă pentru tine și familia ta.

4. Sos roz cu piper prăjit

Vă recomandam cu încredere sosul roz. Acesta are o notărafinată de piper care o să îți încânte papilele gustative. Este o rețetă ideală pentru servirea alături de creveți, salatele verzi, cocktailurile cu fructe de mare, sandvișuri și nu numai.

Sosul roz cu piper prăjit are timp de pregătire doar 5 minute. Acesta este ideal ca și garnitură pentru orice tip de mâncare îți dorești.

5. Sos afumat norvegian

Sosul afumat norvegian este un clasic al bucătăriei norvegiene. Acesta îți va încânta papilele gustative alături de păstrăv sau somon.

Adăugăm toate ingredienteleîn recipientul aparatului și amestecăm 30 secunde, iar preparatul este gata. Acest sos este unul dintre cele mai simple și ușor de făcut, are nevoie doar de 1 minut de preparare și îți lasă papilele gustative uimite. Este uluitor de gustos alături de pește sau îi poți alege singur cel mai bun preparat lângă care să poate fi servit.

Thermomix este cel mai inteligent robot de bucătărie din zilele noastre. Îți va face orele petrecute în bucătărie pentru prepararea mâncării mult mai scurte. De la achiziționarea acestui aparat vei avea mai mult timp pentru tine, iar statulîn bucătărie va fi mai plăcut si relaxant. Indiferent dacă ești începător sau experimentat, acest electrocasnic poate fi „mâna ta dreaptă” în bucătărie.

763 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page