top of page
Caută

Ce robot de bucătărie să alegi în diversificare?

În diversificare ai nevoie de ajutor și asta pentru că este o etapă nouă, pe care nu o cunoști, dar mai ales pentru că este una ce necesită timp și multă atenție.


Trecerea de la hrana lichidă, de la alimentația bazată exclusiv pe laptele matern spre hrana solidă înseamnă numeroase lucruri de care trebuie să ții cont. Adu-ți aminte de fiecare dată că sistemul digestiv al bebelușului este plăpând, în formare și de aceea, ori de câte ori îi oferi ceva de mâncare nu uita cum să o faci bine și eficient, astfel încât să nu îi afectezi creșterea și mai ales să îl ajuți să se dezvolte corect.

Și da, știm, curiozitatea este mare, la fel și nerăbdarea. Îți dorești mai mult ca sigur să îi oferi bebelușului porții mici de mâncare din ceea ce guști tu, chiar și destul de devreme. Ai vrea să îi dai să încerce un măr, chiar și la 4 luni, însă acest lucru este total greșit. Diversificarea începe la vârsta de 6 luni și nu mai devreme. Până atunci bebelușul se va sătura mai mult ca sigur cu hrana de lapte, ba mai mult nici măcar nu va avea nevoie de apă sau ceai, laptele matern asigurându-i o bună hidratare.

Diversificare – să spui „help” sau nu?

În diversificare majoritatea mămicilor spun că nu mai au deloc timp pentru bebelușul lor. Stau tot timpul în bucătărie, petrec minute bune răsfoind cărți de bucate sau site-uri de specialitate pentru a alege acele rețete de bucătărie potrivite vârstei, iar altele cer ajutor unor persoane dragi, din familie adesea sau plătesc o bonă care să le ajute să prepare mâncarea sau să petreacă timp cu bebelușul.

Toate aceste lucruri sunt experiențe prin care treci, dar pe care trebuie să le înfrunți sănătos, acordându-i puiului tău cele mai multe minute de atenție pentru că pe acestea nu le poți înlocui cu nimic altceva. Diversificarea nu înseamnă să îți părăsești bebelușul sau să îl lași în grija altcuiva, ci să petreci tot atâta timp cu el și să găsești soluții pentru a găti sănătos, într-un timp scurt. O bonă care să îți fie de ajutor în bucătărie înseamnă bugete suplimentare și de aceea, cea mai sigură și simplă soluție este alegerea unui robot de bucătărie.

Poate că vei spune că nu există un robot atât de complex care să te înlocuiască întru totul, că nu îți poate prelua nimeni funcțiile de „chef” la tine acasă, dar noi te vom contrazice.

Thermomix, ajutorul tău de nădejde

Thermomix este mai mult decât un simplu robot de bucătărie, este un gadget cu numeroase funcționalități, care reușește să te transforme din „chef bucătar” într-un simplu asistent. Cu alte cuvinte, timpul petrecut în bucătărie pentru prepararea diverselor rețete culinare necesare în diversificare nu va mai exista. Vei avea același timp de dinainte pe care să îl petreci alături de bebeluș. Și asta pentru că aparatul va găti pentru tine, având performanțe înalte, orice tip de rețetă culinară.

Thermomix nu ocupă mult spațiu, așa că dacă bucătăria este mică, mai mult ca sigur vei avea loc unde să îl așezi. În plus, poate fi luat și în călătorie sau în vacanță, așa că nu vei mai avea de ce să te stresezi atunci când plănuiești o „ieșire” cu bebe. Vei putea transporta ușor aparatul, neexistând niciun risc și îl vei putea conecta oriunde pentru a prepara rețetele necesare în diversificare.

Cu ajutorul Thermomix te poți conecta la platforma cookidoo.international și astfel vei reuși să găsești acele rețete potrivite pentru perioada diversificării bebelușului, dar și pentru ceilalți membri ai familiei tale. Totul se realizează foarte ușor, având nevoie de conexiune la internet. Atunci când te afli într-o zonă fără internet vei putea accesa rețetele salvate în Thermomix, accesându-le prin intermediul ecranului cu display. Tot prin intermediul cookidoo.international vei ști care este lista de cumpărături, trimițându-te chiar în raionul unde se află produsul (congelate, carne, etc).

Thermomix beneficiază de numeroase funcționalități și astfel poți fi sigură că îi gătești bebelușului o hrană sănătoasă. Accesând funcțiile sale, precum slow cooker, gătire cu aburi, cântărit, frământat, fermentare, fierbere, bebelușul va avea parte de o masă sănătoasă zi de zi.

Dacă ai nevoie de Thermomix, te așteptăm aici: https://www.bestchefthermomix.ro/

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page