top of page
Caută

Ce este Thermomix?

Actualizată în: 7 apr. 2021

Ce este Thermomix? Ai auzit mai mult ca sigur de Thermomix și te întrebi probabil ce este, cum funcționează și mai ales cum anume te poate ajuta un astfel de aparat? Cei mai mulți consideră Thermomix doar un simplu robot de bucătărie. Noi îi contrazicem și considerăm Thermomix o adevărată bucătărie mobilă extrem de iscusită. În plus, această bucătărie numită Thermomix vine la pachet și cu instrumente de gătit așa încât să îți faci ziua mai frumoasă, mai simplă, mai bună.


Atunci când te vei întreba de acum înainte ce este Thermomix vei reuși mai ușor să răspunzi la o astfel de întrebare pentru că vei cunoaște mai multe detalii despre acest aparat minune, care gătește pentru tine, se preocupă de cele mai sofisticate rețete și face mâncarea la fel de gustoasă ca la mama acasă. Mai mult, preparatele tale sunt corect si sănătos gătite, astfel încât să poată fi oferite de la primele lunițe de viață, copilului tău, atunci când se află în etapa de creștere și dezvoltare.

Thermomix înseamnă un gadget ce beneficiază de numeroase funcții și abilități. Când ne întrebăm ce este Thermomix și ce înseamnă, îl poți vedea ca pe propriul bucătar iscusit, un chef pe cinste, ce cunoaște rețete, ingrediente, gramaje și care îți oferă cele mai bune sfaturi. Este atât un automatism, un aparat premium de gătit, cât și o platformă ce îți oferă experiența gătitului de calitate. Cu ajutorul lui gătești la temperaturi înalte, toci cu ușurință legumele și fructele, le pasezi, frămânți aluatul de pâine sau cozonac, cântărești precis, beneficiezi de suport video, de rețete ghidate, de slow cooking sau fermentare, dar mai ales de o adevărată enciclopedie de rețete.

Atunci când vrei să afli ce este Thermomix, este de ajuns să te uiți la numărul uriaș de rețete pe care le poți încerca zi de zi – sunt peste 68.000 de rețete de mâncare sănătoasă, făcute atât pentru tine, cât și pentru cei mici sau pentru cei care au o anumită afecțiune medicală și nu pot mânca orice, cum sunt preparatele fără gluten sau fără zahăr, sau pur și simplu cei care aleg un stil de viață vegan.


Thermomix, aliatul tău la cumpărături

Thermomix nu numai că este cel mai bun și curajos robot de bucătărie, este și aliatul tău în cumpărături. Atunci când vrei să faci o anumită rețetă pentru următoarea zi, acest aparat minune, numărul 1 la nivel mondial atunci când vorbim despre experiența gătitului, îți va spune exact care sunt ingredientele necesare, dar și cantitățile de care ai nevoie pentru a face acea rețetă și poți selecta din platforma cookidoo.internatiol sa primesti pe email lista de cumpărături pe raioane de cumpărături: produse congelate, lactate, faina, fructe, carne, condimente si altele. Acest lucru este exact managementul timpului în bucătărie.

Thermomix beneficiază de cea mai bună tehnologie, se conectează la internet, deci comjunică cu platforma cookidoo.international, astfel încât, atunci când ai acces la internet sa poți salva rețetele preferate. Astfel, îl poți lua și în concediu, fără sa depinzi de o conexiune la wifi, deoarece odată salvate rețetele, poti fi oricând accesate direct din aparat, fără wifi, prin ecranul cu display si touchscreen.

Prin rețetele ghidate pas cu pas, Thermomix îți spune când și cum să adaugi anumite ingrediente, astfel încât rețeta ta să iasă exact așa cum trebuie, cu gustul și aroma, deosebite. Thermomix comunică de la distanță, cu ajutorul platformei cookidoo.international, de pe laptop sau telefonul mobil, astfel că nu este nimic mai simplu sa alegi rețetele sau sa le programezi pe zile sau săptămanile ce urmează. În aceeași manieră, poți crea propriile colecții de rețete, gen desert sau fel pricipal, rețete slow cook, sous vide sau specialități aperitive, orice îți poftesc papilele gustative. Doar le alegi, iar Thermomix calculeaza gramajele si ti le trimite pe mail. Ce urmează? Doar sa le adaugi in bolul de mixare și să apeși butonul.

Nu vei mai avea nevoie decât să știi de ce anume îți e poftă, iar el va face totul în locul tău. Nici măcar nu mai este cazul să găsești un ajutor în bucătărie nici măcar atunci când ai un bebeluș ce are nevoie de 100% din timpul tău. Thermomix înseamnă mai ales rețete făcute cu grijă, preparate corect gătite și sănătoase, începând chiar, de la etapa de diversificare a alimentației bebelușului.

Thermomix vine la pachet cu mai multe instrumente și dispozitive, pornind de la bol din materiale de calitate, cântar, rice cooker, slow cooker, blender, mixer, fierbător, gătire la abur, dar și multe altele.

Mai multe detalii, găsești aici: https://www.bestchefthermomix.ro/contact-thermomix-tm6

1.382 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page