top of page
Caută

Ce aparat de gătit alegi?

Actualizată în: 23 apr. 2021


Un aparat de gătit face treaba în locul tău, mai ales dacă îl nimerești pe cel care este atât de complex încât să poată găti aproape orice. Cine nu își dorește să găsească o soluție pentru ca timpul petrecut în bucătărie să se reducă la jumătate sau poate chiar de tot? Cel mai adesea renunțăm la un astfel de gând considerându-l ca fiind doar o iluzie.

În realitate, Thermomix poate face treaba în locul tău, fiind cel mai drag gadget util în bucătărie, cu recunoaștere la nivel mondial. Thermomix nu este doar un simplu aparat de gătit – acesta ar putea fi definit drept un bucătar de nădejde.


Cum gătim?

Iată o întrebare ce ne vine adesea în minte. Gătim când avem timp, gătim pentru că trebuie sau gătim în mod repetat aceleași rețete de mâncare. Cum ar fi totuși dacă am găti sănătos, bine și diversificat? Cum ar fi dacă am găti oricând pentru că nu avem nevoie de timp și mai ales cum este să cunoști 64.000 de rețete de mâncare și să le poți încerca ori de câte ori dorești? Iată un exercițiu de imaginație care pesemne te va pune pe gânduri. Cu Thermomix reușești să gătești lejer, fără să fie nevoie de prea mult timp, gătești sănătos și mai ales beneficiezi de o gamă largă de rețete prin intermediul platformei cookidoo.international pe care te poți conecta și cu care poți comunica de la distanță cu cel mai bun aparat de gătit.


De ce Thermomix?

Pentru că Thermomix înseamnă sănătate, gust, aromă bine păstrată, dar și economie de timp și resurse. Cu ajutorul său gătești la temperaturi înalte, slow cooker, cu abur, într-o varietate de moduri. De asemenea, Thermomix se conectează cu tine prin intermediul platformei cookidoo.international și astfel în funcție de rețetele selectate pentru acea zi vei primi un mail cu lista de cumpărături pe raioane de produse și în cantitățile indicate. Beneficiază de un ecran cu display, se conectează la internet și salvează rețetele preferate. Atunci când nu beneficiezi de conexiune la internet ai rețetele dragi deja salvate și astfel nu ai nevoie decât de urmărirea instrucțiunilor date de acest aparat de gătit.


În concediu, cu Thermomix

Mai ales atunci când ai un copil mic ai nevoie continuu de mâncare proaspătă și sănătos făcută. De aceea, grație dimensiunilor sale destul de mici, Thermomix se poate transporta ușor aproape oriunde, fiindu-ți un aliat de nădejde ori de câte ori pleci în vacanță cu copii. De cele mai multe ori, o mămică pornește în aventura călătoriei cu un adevărat „arsenal” de lucruri, pornind de la jucării, hăinute, ba chiar și pătuț pliabil și ustensile de bucătărie. Cu siguranță, de acum înainte va include în lista sa de vacanță și Thermomix, ajutând-o astfel să petreacă mai mult timp cu cei dragi, mai mult timp de relaxare, profitând din plin de vacanță.


Thermomix nu ocupă spațiu

Majoritatea nu beneficiem de un spațiu prea generos pe blatul de lucru din bucătărie sau ne dorim o zonă cât mai liberă. Atunci când ne gândim la achiziția unui aparat de gătit excludem adesea această variantă considerând că toate componentele sale ne vor încurca atunci când facem mâncare. Thermomix nu încurcă, din contră, este cel care face mâncare, care gătește pentru tine, care înlocuiește aragazul sau plita și mai ales este un instrument de lucru de mici dimensiuni. Este atât de mic încât poate fi așezat oriunde, din lipsă de spațiu.

Cu siguranță, atunci când vei reuși să participi la un demo cu Thermomix acesta va deveni cel mai îndrăgit obiect din bucătăria ta.

Poți găsi mai multe detalii, aici: https://www.bestchefthermomix.ro/

17 afișări3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page