top of page
Caută

Aparat Thermomix – 5 idei de preparate pentru copilul tău


Aparat Thermomix – ce preparate poți găti cu ajutorul aparatului Thermomix pentru copilul tău? Ce avantaje îți poate aduce aparatul Thermomix?

Noi, femeile, avem întotdeauna un program încărcat de activități diverse care uneori ne ocupă tot timpul și nu ne mai permitem să ne acordăm atenție. Timpul de care dispunem este limitat, sarcinile pe care le avem de îndeplinit sunt în număr tot mai mare, iar momentele noastre de liniște sunt aproape inexistente.

Fiind într-o fugă continuă, femeile trebuie să se împartă mereu între job, îngrijirea casei și a copiilor. Toate aceste lucruri pot fi de multe ori epuizante, la sfârșitul fiecarei zile simțindu-ne lipsite de energie. Ce putem face, totuși, în aceste situații? Secretul este să găsim soluții practice care să ne scape de o parte din griji, economisind astfel timp.

Și pentru adevăratele gospodine care sunt obișnuite să se miște rapid și să realizeze toate sarcinile în timp util, poate fi uneori dificil să aibă un program atât de aglomerat. În mod deosebit pentru femeile care sunt mame și care își doresc să ofere tot ce este mai bun copiilor, sunt utile micile trucuri care le pot fi de folos în bucătărie.

Atunci când vine vorba despre copiii noștri suntem capabile să dăm totul, să lăsăm absolut orice lucru deoparte și să depunem eforturi cât mai mari pentru a le aduce acestora bucurie, făcându-i să se simtă iubiți. Nu trebuie să uităm însă, nici de noi, pentru că în ciuda iubirii pe care o purtăm celor dragi, este important să ne iubim și să găsim momente în care să ne răsfățăm.

Așadar, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, putem să profităm de soluțiile care ne stau la dispoziție și care ne sunt folos pentru a avea grijă de copii, în timp ce ne și relaxăm.

Aparatul Thermomix – o schimbare benefică pentru stilul de viață

Gătitul este una din activitățile de zi cu zi care de multe ori ne dă bătăi de cap și ridică o mulțime de probleme.

Ce preparate să mai realizăm? De ce ingrediente avem nevoie și cum le combinăm pentru a obține mâncăruri delicioase? Când vom avea timp și pentru această activitate? Ce facem cum multitudinea de vase care se murdăresc? Toate acestea sunt întrebări la care căutăm zilnic răspunsuri și ele parcă întârzie să apară.

Acum te asigurăm că ai găsit soluția. Aparatul Thermomix este varianta ideală pentru tine dacă te-ai regăsit în cele de mai sus și ai nevoie de un ajutor. Acesta îți va fi de folos în prepararea unor mâncăruri gustoase și în același timp, sănătoase, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.


5 idei de preparate pentru copilul tău

Fiind o activitate cotidiană, ni se întâmplă adesea să rămânem fără idei și începem să căutăm rețete noi cu ajutorul oricărei surse. Aparatul Thermomix te ajută inclusiv în rezolvarea acestei probleme, oferindu-ți un ghid care cuprinde peste 64.000 de rețete pe care merită să le încerci.

· Pui cu piersici


O rețetă rapid de realizat și foarte gustoasă, sigur îi va încânta pe copii, mai ales pentru gustul dulce pe care îl are. Ai nevoie de ingredinte si de apartul Thermomix, iar mâncarea va fi gata imediat cu ajutorul funcțiilor de mărunțire, sotare, fierbere și amestecare.


· Orez cu lapte

Dulciurile sunt preferatele copiilor, dar nu sunt mereu benefice, motiv pentru care este necesar să găsim alternative, preparând ceva bun și sănătos chiar la noi acasa. Orezul cu lapte este îndrăgit de copii și este ușor de preparat, cu aparatul Thermomix și a funcțiilor sale de încălzire, fierbere și amestecare.

· Turtă dulce cu miere


Un alt desert gustos și cunoscut, turta dulce aduce bucurie copiilor. Acum o poți prepara acasă în doar câțiva pași, prin mixare, frământare, toate realizate în Thermomix. Dupa acestea se modelează aluatul după forma dorită și se coace în cuptor.


· Piure de morcovi, cartofi și dovlecei

Aparatul Thermomix este util și pentru diversificare mâncării în cazul în care aveți un bebeluș căruia vrei să îi prepari rețete sănătoase cu ingrediente alese de tine. Se mărunțesc legumele în aparat, apoi se tranferă în coșul de înăbușire și se fierb, se mixează împreună cu puțin ulei de măsline și masa este gata.


· Griș cu lapte

La fel de ușor este de preparat și grișul cu lapte. Niciodată nu ai obținut atât de rapid mâncărurile preferate. În doar 6 minute te poți bucura de un desert savuros, realizat prin mixare și fierbere cu ajutorul aparatului Thermomix.


Ai ocazia să încerci rețete noi, care ți se vor părea extrem de simple daca folosești Thermomix și nu trebuie să îți mai faci griji în privința timpului de preparare pentru că acesta va fi mereu unul scurt.

14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page