top of page
Caută

3 motive pentru a alege Thermomix


De ce să alegi Thermomix – pentru că este ajutorul tău în bucătărie, asistentul perfect, mereu pregătit.

Gătitul necesită foarte mult timp, în special etapa de pregătire, tăiere, tocare a alimentelor. Așadar, atunci când te apuci de gătit trebuie să fii sigur că ai la dispoziție multe ore pentru a pregăti masa. Dar ce ai spune dacă ai avea un ajutor minune care să diminueze timpul de pregătire și gătire considerabil?

Iată aici 3 motive pentru care ar trebui să alegi Thermomix:


1. Include funcții făcute de 12 aparate de bucătărie

Thermomix poate înlocui până la 12 aparate de bucătărie, astfel include: gătire, gătire la abur, mixare, mărunțire, pasare, radere, batere, încălzire, amestecare, emulsionare, cântărire, frământare. Astfel, pe lângă multitudinea de funcții disponibile pe care le are, Thermomix te scapă de tot spațiul pe care l-ai fi ocupat dacă ai fi avut un aparat separat pentru fiecare funcție necesară în bucătărie. Ai într-un singur loc orice ți-ai putea imagina. Nu va mai fi nevoie să cauți prin dulapuri 5 instrumente diferite, căci Thermomix are totul inclus. 12 funcții, 12 metode, 12 metode de a prepara ingredientele pentru o masă delicioasă, ca la mama acasă. Thermomix oferă de asemenea și o multitudine de rețete din care poți alege, atunci când nu știi ce vrei să gătești. Inspirație cât ai clipi!


2. Timp salvat

Atunci când ți-e poftă de un anumit fel de mâncare ce necesită câteva ore de prepare și gătire, îți vei pune pofta în cui pentru că nu dispui de atât de mult timp liber pentru a găti. Dar cu Thermomix vei avea timp atât de gătit, cât și de activitățile pe care vrei să le desfășori în ziua liberă. Poftă de prăjituri? Thermomix le face! Poftă de friptura? Thermomix îți oferă tot ce e mai bun! Nu îți mai face griji că ai musafiri și nu îți ajunge timpul pentru a găti o cantitate atât de mare pentru toată lumea, căci Thermomix îți sare în ajutor oriunde, oricând, cu orice. În afara de asta, succesul este garantat – mâncarea ta fiind cu siguranță lăudată de către familie sau musafiri.

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă și poate vei primi în vizită rude, prieteni, colegi de muncă. Vei vrea să îi servești cu cozonac, sarmale, salată de beouf. Pentru toate acestea, Thermomix îți va fi alături, se va transforma în prietenul pe care te poți baza atunci când ești în criză de timp.


3. Îl poți transporta

Când mergem în vacanță, tot ce vrem este să ne relaxăm, să stăm la plajă sau poate într-o poieniță la munte, să citim o carte sau să ne odihnim. Dar ce facem când nouă sau copiilor ne este foame? Exact, apelăm la Thermomix, care este mereu acolo pentru noi. În timp ce tu te relaxezi, Thermomix lucrează. Ce poate fi mai bine de atât? Alege să iei cu tine aparatul Thermomix chiar și în vacanțe, pentru a-ți ușura munca. Atunci când nu vrei să iei masa la restaurant, nu trebuie să te îngrijorezi, căci ai aliatul potrivit aproape. Astfel, vei salva și timp, dar și resurse financiare.


Thermomix – de la legume, la fructe, la făinoase, poate prepara orice. Nu ezita să alegi Thermomix pentru a-ți face viața mai ușoară, pentru a avea preparate gustoare ori de câte ori vrei și nu ai suficient timp să te ocupi. Citește o carte sau joacă-te cu cei mici în timp ce aparatul Thermomix vă pregătește masa ca la carte! Cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută, ba chiar îl vei recomanda și familiei și prietenilor, pentru a se bucura și ei de beneficii.


34 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page