top of page
Caută

3 idei de salate pe care le poţi face rapid cu Thermomix pentru noaptea dintre ani


Thermomix – ce salate poţi prepara cu ajutorul acestuia, simplu şi rapid?

Noaptea dintre ani este cuprinsă în întregime de voie bună, de preparate gustoase şi de cele mai unice momente. Ştim, tu şi invitaţii tăi aveţi deja voie bună, deci te întrebi de unde faci rost de preparatele gustoase? Chiar cu ajutorul aparatului Thermomix! Fără prea multă bătaie de cap, rapid şi uşor, aparatul Thermomix te poate ajuta să pregăteşti un întreg meniu pentru tine şi invitaţii tăi. De ce să îţi baţi tu capul, când lucrurile pot deveni atât de uşoare?

Fiindcă vrem să îţi fim de folos, la fel de mult pe cât îţi va fi aparatul Thermomix, astăzi îţi vom da şi 3 idei de salate pe care le poţi face rapid cu Thermomix. De ce salate? Fiindcă nu ai cum să dai greş cu ele! Într-o noapte atât de explozivă culinar, salatele sunt mereu bine primite, dar cu atât mai mult când sunt făcute cu aparatul Thermomix! Te asigurăm că gustul bogat şi profund te va face să consideri aparatul Thermomix cel mai potrivit ajutor pentru tine în bucătărie. Tu meriţi acest ajutor şi să te bucuri de cele mai gustoase preparate, deci de ce nu?


1. Salată de vinete cu maioneză.

Ce poate fi mai potrivit în trecerea dintre ani decât o salată bogată în gust, de vinete cu maioneză? Cu aparatul Thermomix, poţi îndrăzni să pui chiar şi ceapă în salata ta de vinete cu maioneză, fiindcă acesta are funcţia de a toca, de a amesteca, iar pe scurt, va găti totul pentru tine. Noi ţi-am sugera să faci mai multe porţii, fiindcă câteva porţii bune din salata de vinete cu maioneză făcută de Thermomix va fi cerută la pachet de invitaţii tăi! Să nu te miri dacă îţi vor cere chiar şi aparatul împrumut, fiindcă aparatul Thermomix este un ajutor de nădejde în bucătărie! Avantajul său nu se referă doar la mâncarea gustoasă şi savuroasă pe care o poate realiza, ci şi la timpul pe care tu îl vei putea economisi. Nu va mai trebui să găteşti, te vei putea bucura de momentele unice, iar totodată, este bine de ştiut că aparatul Thermomix se şi curăţă singur în mare parte. Deci ai scăpat deja de grija gătitului şi de grija curăţeniei din bucătăria ta!


2. Salata de broccoli.

În trecerea dintre ani, întregul meniu poate fi aglomerat de preparate atât de îndrăgite de tine şi de invitaţi, dar care pot pica destul de greu, mai ales în cantităţi mari. Tocmai din acest motiv, a doua idee pe care ţi-o oferim se referă chiar la salata de broccoli. Reviguroasă, bogată în gust şi sănătoasă, salata de broccoli poate fi un element cheie pentru o seară de succes. Cu toţii ne dorim ca trecerea dintre ani să ne prindă în toane şi în cele mai bune stări, nu? Tocmai de aceea, salata de broccoli făcută de aparatul Thermomix poate fi cea mai potrivită idee pentru tine şi pentru invitaţii tăi. Nu îţi face griji, gândindu-te că broccoli nu este cea mai apreciată legumă, fiindcă odată preparată de Thermomix, gustul său şi imaginea sa vor căpăta un nou sens. Fiert în aburi şi gătit cu grijă, preparat cu cele mai intense şi profunde condimente, salata de broccoli se va încadra mai repede decât ai crede în top-ul preparatelor preferate de tine şi de invitaţi.


3. Salata de fructe.

Deşi poate nu te-ai fi gândit la asta, adevărul este că o salată de fructe poate fi foarte apreciată din meniul pregătit pentru trecerea dintre ani. Niciodată nu este un moment nepotrivit pentru o salată sănătoasă şi bogată în gust, nu? Fă-ţi curaj şi lasă salata de fructe chiar în seama Thermomix, fiindcă el va toca, va mărunţi şi va amesteca fructele exact aşa cum ţi-ai fi dorit, pentru o salată de fructe de succes şi care va fi tare îndrăgită.

Cu ajutorul Thermomix, fiecare masă va fi un succes. Mai mult de atât, atunci când alegi cele mai potrivite idei de preparate, precum cele pe care tocmai ţi le-am sugerat, ai certitudinea că preparatele tale vor deveni preferatele tuturor invitaţilor tăi, de la mic la mare.

47 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page