top of page
YT_Header_V2.jpg
Omleta la abur cu cașcaval si mazăre, su

 

Omletă la abur cu supă cremă de dovleac plăcintar

O supă cremă colorată, parfumată ce îti servește aromele toamnei într-un bol de fericire.

Nicicând nu ați gustat o supă așa cremoasă și o omletă mai pufoasă. Datorită ghimbirului, supa cremă de dovleac este ideală în perioadele când, avem cea mai mare nevoie de întărire a sistemului imunitar.

Ingrediente:

10 gr ulei vegetal

10 gr ghimbir proaspăt

1 cătel de usturoi

400 gr pulpă de dovleac, tăiată bucăți

100 gr cartofi, tăiați cuburi

50 gr morcovi

50 gr caju crud

½ linguriță sare, sau după gust

2 prize piper măcinat

550 gr apă

5 ouă

20 gr ardei gras roșu

20 gr mazăre congelată

 

Preparare:

1.Tapetați tava Varoma cu hârtie de copt.

2.Punem în bolul de mixare ouăle cu un praf de sare și mixăm 10 secunde/viteza 4.

3.Turnăm compoziția în tava Varoma pregătită anterior. Presărăm deasupra cubulețe de cașcaval și mazărea.

4.Clătim și uscăm bolul de mixare.

5.Puneţi în bol uleiul, ghimbirul și usturoiul şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5, apoi sotați 3 min./120°C/viteza 1.

6.Adăugaţi dovleacul, cartofii, morcovii, nucile caju, sarea, piperul şi apa.

Punem capacul, poziționăm vasul Varoma și gătim 20 minute/Varoma/viteza 1.

Potriviţi gustul şi serviţi fierbinte.

 

Sursa @ThermomixcuDaniela

Omleta la abur cu cașcaval si mazăre, su
bottom of page