YT_Header_V2.jpg
File de peste cu cartofi natur.jpg

 

 

File de pește cu cartofi natur

Gătitul la abur este un mod ușor și rapid de a găti. O alimentație sănătoasă, înseamnă să ai grijă ce alimente consumi, dar și cum le prepari.

Legumele, carnea, peștele sau orezul, gătite la abur, se transformă în preparate cu un numar simțitor mai mic de calorii, iar Thermomix are valoarea nutrițională afișată pentru fiecare rețetă in parte.

Cartofii și peștele au doar beneficii, iar prin această metodă de preparare, păstrăm atât proprietățile nutritive cât și aroma.

 

Ingrediente:

2 fileuri de pește( aprox 300 gr fiecare)

500 gr cartofi, curățați și tăiați cuburi de aprox 2 cm

sare, piper după gust

1 lingură de unt

 

Preparare:.

1.Tapetați tava Varoma cu hârtie de copt și asezați fileurile de pește. Asezonați după gust, cu sare și piper.Dați deoarte.

2.Puneți în bolul de mixare 400 gr apă. Așezați vasul Varoma și puneți în acesta cartofii, puneți capacul și gătiți 12 minute/varoma/viteza 1.

3.Scoateți capacul Varoma, poziționați tava cu fileurile de pește pregătit la pasul 1 și gătiti 20 minute/Varoma/viteza 1.

Scoateți preparatele pe farfurie.

Adăugați peștele, cartofii fierbinți, untul și serviți imediat.

 

Poftă bună!

 

Sursa @ThermomixcuDaniela

File de peste cu cartofi natur.jpg