top of page

Oferta Thermomix TM6

Ca produs premium, Thermomix este disponibil

la același preț standard, de la primul, la ultimul produs din serie.

Completează formularul de mai jos din categoria ”Vreau să comand” și te voi contacta pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie cu privire la oferte, cadouri și tot ce ai nevoie să știi în vederea achiziționării Thermomix, ajutorul tău în bucătărie. Prețul pentru Thermomix este de 1445 euro (cv în ron) pentru varianta alb si 1445 euro Limited Black Edition (comenzi doar 1-30 martie 2022), cu posibilitățile de plată și achiziție, menționate în cele ce urmează.

Oferindu-ți un sprijin real in bucătarie, te vei bucura mai mult timp de familie sau pasiunile tale si vei savura preparate delicioase și corect preparate. Toate acestea, fără să știi să gătești, fără să înveți rețete pe de rost, sau fără sa petreci mult timp în bucătărie. În concluzie, îti vei surprinde prietenii cu meniuri fabuloase, vei avea mai mult timp pentru tine și mai ales, vei fi mai sănatos, atât tu cât și familia ta.

Achiziție cu plată integrală

Participă la o demonstratie culinară online sau offline, care sa te ajute sa iei o decizie corect informată, apoi achită valoarea totală a aparatului Thermomix și bucură-te de noua era a gatitului si a preparatelor care te vor surpinde pe tine si apropiații tăi. Explorează site-ul nostru pentru rețete pe placul tău și tips & tricks-uri în bucătărie,

Posibilitatea de plată în rate

Te poți bucura de beneficiile Thermomix, achitând valoarea acestuia în 12 sau 24 rate cu 0% dobândă prin intermediul Cardurilor de Credit cu care avem, în acest moment, convenți: Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Credit Europe Bank sau BCR. 

Vino în echipa mea și câștigă un Thermomix!

Prin programul Earning Program, respectând o serie de pași ușor de îndeplinit, îti poți câștiga propriul chef la tine acasa, propriul Thermomix. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

chef 2.png

Thermomix

prietenul tău cel mai bun în bucătărie

De o caliate germană, Thermomix este cadoul suprem, pe termen lung. Atât pentru tine, cât și pentru familia sau apropiații tăi.


Mai ales în această perioadă, când este indicat să gătim, acasă. Ne place sau nu, o dată la cateva ore, mâncam. Și vrem să mâncăm sănatos și să stăm cat mai puțin lângă blatul de lucru, oare?

 

Prin cea mai noua tehnologie de gătit, gătirea automată, ghidata pas cu pas, display cu touchscreen, peste 64000 de rețete și posibilitatea adaptării propriilor rețete, Thermomix devine un ajutor nelipsit în arta gătitului sănătos și poate înlocui cu succes, majoritatea robotilor de bucătărie, câștigand astfel timp și spațiu prețios, în bucătaria ta.

Da, este posibil! Slow cook, sous vides, vegan, raw, patiserie, cofetarie, cocktailuri, torturi, cozonac, mâncare tradițională, rețete fără gluten, low carb și lista continuă. 

 

Oricând, ne putem vedea online, la o demonstrație culinară gratuită. 
 

chef 5.png
Programează Demo
bottom of page