top of page
TM6_TM_Total_Varoma-2_lights_on.png

Thermomix,

prietenul tău cel mai bun, în bucătărie

Thermomix are peste 22 de funcții diferite, lucru care denotă faptul că poate inlocui cu succes majoritatea robotilor din bucătăria ta. De la: cântărit, răzuit, tocat, frământat, fermentat, călit, până la gătit la aburi sau chiar precurățare. Este un ajutor unic în bucătărie și poate face parte din viața ta!

Cat de important este pentru tine să faci parte dintr-o comunitate în această perioadă? Dar să ai timp atât pentru familie, job, cât și pentru tine? Reușesti să mai și gătești? Te-ai săturat de reclame peste reclame la produse pe care unii le cumpără, dar se așează praful pe ele, ca piese de muzeu în bucătărie? Cu Thermomix, te poți alătura nouă, atât ca și consultant, cât și ca utilizator Thermomix. Astfel, ne ajutăm, ne sfătuim, gătim impreună online, facem schimb de rețete, aflăm primii noutățile și multe alte lucruri minunate!

Creează momente delicioase și fa-ți un cadou ție și celor care contează pentru tine.

Green Goodness

9 din cele 25 de funcții speciale Thermomix TM6 

Îngroșare

Îngroșare

Cu ajutorul acestei funcții, îți poți prepara sosurile și cremele preferate în siguranța propriului cămin, printr-o simplă apăsare de buton. In combinații delicioase, aceasta funcție este utilizată cu succes, de la rețete vegane, până la deserturi sau modalitatea de gătit, slow cook si sous vides.

Slow cook

Gătitul lent cu Thermomix este un mod cu totul nou, de gătit, pentru multi dintre noi.

Practic, ingredientele sunt gatite ușor, pe o perioadă mai lungă de timp, lucru care scoate arome profunde și complexe pe care nu le veți obține cu nici o altă metodă de gătit. Cel mai bun lucru la asta? Nu este o muncă suplimentară pentru tine! Pur și simplu pregătesti ingredientele, apoi te asezi, te relaxezi si lasi Thermomix să gătească pentru tine.

Sous-vide

Sous vide este o tehnică de gătit care utilizează un control precis al temperaturii pentru a oferi rezultate consistente, de calitate, rezultatului final. Restaurantele de ultimă generație folosesc gătitul sous vide de ani de zile pentru a găti mâncarea la nivelul exact de preparare dorit. Tehnica a devenit recent populară în bucătăriile casnice,

Sous vide, care înseamnă „sub vid” în franceză, se referă la procesul de etanșare a alimentelor într-o pungă, apoi gătitul la o temperatură foarte precisă într-o baie de apă. Această tehnică produce rezultate imposibil de obținut prin orice altă metodă de gătit.

Precurățare

Această funcție este ideală în orice bucătărie, după orice rețetă, dar în special după gătirea la temperaturi înalte. Autocurățarea, intre 1 și 5 minute, îndepărtează eficient resturile de mâncare, ușurând spălarea manuală sau în mașina de spălat vase.

Fermentare

Folosită pentru prepararea iaurturilor de casă și în casă, funcția de fermentare are o temperatură fixă și constantă, cu scopul creeării mediului corespunzător pentru creșterea bacteriilor bune. Poate fi utilizată și pentru dospirea aluatului.

Fierbere

Această funcție este ideală pentru a prepara ciorbe, supe, paste sau pentru a steriliza biberoanele sau tacâmurile bebelușilor. Încălzește până 100°C.

Caramelizare

De această dată, veți simți gustul carameleor de altă dată. Funcția de caramelizare permite prepararea celor mai delicate preparate horeca: caramel, acadele, siropuri speciale, rețete care altădată pareau imposibil de preparat acasă, fără instrumente profesionale. 

Călit

Fie ca o utilizezi pentru a rumeni carnea sau pentru a înăbuși legumele, această funcție oferă o aromă plăcută mâncărurilor. Este ideală pentru preparate tradiționale românești și de mare ajutor pentru caramelizarea cepei, în orice rețetă.

Sotare

Sotarea se face la o temperatură ridicată, oferă gust ingredientelor și rezultă în preparate delicioase.  Ceapa se poate gati foarte bine cu această funcție.

YT_Header_V2.jpg
bottom of page