YT_Header_V2.jpg
piure de morcovi.jpg

 

Piure de morcovi

Piureul de morcovi este printre primele alimente solide pe care le primește bebelușul. Este potrivit vârstei de 4-6 luni. Indicat a se servi la o temperatură de 37 grade.

Ingrediente:

150 gr morcovi, tăiați bucăți(2 cm)

300 gr apă

1-2 lingurițe ulei de măsline sau unt

Preparare:

1. Puneți în bol morcovii și mărunțiți 3 secunde/viteza 5.

Transferați în coșul de înăbușire.

2. Turnați apa în bol, introduceți coșul de înăbușire și fierbeți 20 minute/Varoma/viteza 1.

3. Scoateți coșul de înăbușire cu ajutorul spatulei.

4. Lăsați în bolul de mixare 100 g apa(din fiertură), adăugați morcovii fierți, uleiul de măsline, apoi pasați: 30 secunde/ viteza 10.

Foarte important este să controlați de fiecare dată temperatura preparatului înainte de a o servi copilului.

Sursa cookidoo.international

piure de morcovi.jpg