top of page
danaoana2.jfif

Despre noi

Bun venit pe site-ul nostru! Eu sunt Oana Adriana Teșoi, soție și mamă a doi copii, cu o pasiune acerbă pentru gătit, moștenită din generație în generație. După o carieră lungă în domeniul bancar, am ales să fac o schimbare și să îmi urmez pasiunile! 

După ce am descoperit Thermomix, prin intermediul partenerei mele, Daniela Anton și ea consultant Thermomix, am realizat cât de practic și util este acesta în bucataria mea, a ta, a tuturor! Astfel, mi-am propus să aduc bucurie tuturor mămicilor, tăticilor, piticilor, bunicilor, matușilor și în tot mai multe case, arătandu-vă cum să gatiți sanatos. Astfel, aveți la rândul vostru, șansa de a testa și de a vă bucura de cel mai bun ajutor în bucataria propriului cămin!

 

La bază, sunt economist, fire analitică, foarte atentă și calculată.

Ce fac eu, de fapt? Cu asta ma ocup, ajut oamenii să devină cea mai bună versiune a lor, economisind timp și bani, livrând managementul timpului în bucatarie și propriul chef al gătitului automatizat, numarul 1 mondial, în gătitul casnic și horeca. Chef care îți trimite pâna și lista de cumpărături prin email!

Așadar, cum ar fi oare, să ai propriul bucătar la tine acasă?

 

Te invit alaturi de mine și de partenera mea Daniela, să descoperi lumea minunată a rețetelor sanatoase, gătind cu Thermomix, într-o demonstrație culinară online sau offline, gratuită. 

Te invit și pe Facebook, să ne urmărești paginile @ThermomixșiOana și @ThermomixcuDaniela, sau să te alături grupului nostru de rețete ”bestchefthermomix.ro” (grup public, bilingv romana engleza). Acesta este primul și singurul grup-Facebook de rețete bilingv, atât în limba română cât și în limba engleza.

About: About
bottom of page