YT_Header_V2.jpg
Aperitiv cu branza.jpeg

 

Praline de brânză

 

Ingrediente:

  • 80 g covrigi bavarezi, moi, rupți bucăți

  • 50 g chipsuri de cartofi

  • 300 g cremă de brânză

  • ½ linguriță sare

  • ¼ linguriță piper măcinat

  • ½ legătură cepșoară, tăiată inele fine

 

Preparare:

1. Puneți în bol bucățile de covrigi și chipsurile de cartofi și tocați 10 sec./viteza 10. Transferați într-un castron.

2. Puneți în bol crema de brânză, 80 g amestec de covrigi și chipsuri de cartofi, sarea, piperul și cepșoara, amestecați 15 sec./viteza 4.

     Condimentați după gust și formați din compoziție 20 de bile (aprox. 15 g fiecare). Dați bilele prin restul de amestec de covrigi și chipsuri de cartofi și serviți.

Poftă bună!

Foto credit @Thermomix cu Daniela

Sursa cookidoo.ch

Aperitiv cu branza.jpeg