top of page
Caută

Tips&tricks: cum spălăm fructele la Thermomix?


Anul 2020-2021 a fost fără îndoială unul greu, cu multe provocări, dar mai ales cu o urmărire atentă a regulilor de igienă. De la spălatul mâinilor și până la aplicarea unor soluții dezinfectante, igienizarea spațiilor din casă – toate acestea ne-au preocupat pe fiecare dintre noi. Desigur, de aici, am început să urmărim mult mai atent tot ceea ce ar avea nevoie de o igienă strictă și de ce nu, modul în care spălăm fructele și legumele, întrucât totul ne poate influența starea de sănătate în mod direct.

O alimentație sănătoasă presupune reguli, pornind de la diete stricte, mod de preparare al alimentelor și o bună igienă a acestora, mai ales dacă avem de-a face cu fructe și legume, consumate fie în salate, fie în stare proaspătă.


Thermomix, soluția pentru cele mai curate fructe

Thermomix înseamnă grija pentru ceea ce mâncăm. Atunci când facem referire la el ne gândim la eficientizarea timpului, preparate cu un gust delicios, alimente sănătoase și de ce nu, un ajutor de nădejde, fie că vorbim despre prepararea unor rețete sofisticate, fie doar despre tocarea, frământarea și de ce nu, spălarea unor alimente. Toate se pot face într-un singur loc, într-un gadget minune, de mici dimensiuni, dar un aparat extrem de inteligent, un robot perfect pentru tine și familia ta.

Ce conține Thermomix?

În primul rând, am putea spune că acesta conține istețime, preparând orice rețetă de mâncare îți dorești, prezentă pe cookidoo.international și selectată de tine prin accesarea platformei.

Pe de altă parte, Thermomix conține mixer, mașină de tocat, steamer, cântar, fierbător de apă, timer, sterilizator, încălzitor pentru mâncare, mașină de gătit, shaker, zdrobitor de gheață, blender, râșniță, mașină de lapte de soia, preparator pentru hrana bebelușului. Toate acestea înseamnă multe aparate și mai ales funcționalități diferite, de care ai mare nevoie în bucătărie. Chiar și așa, pe toate le găsești într-un robot compact, mic, ușor de mutat atunci când ai nevoie de spațiu.

Cum spălăm fructele cu Thermomix?

Iată o întrebare care ne preocupă destul de mult, mai ales dacă avem copii mici ce au nevoie de fructe în mesele zilnice.

Cu ajutorul coșului de înăbușire nu numai că gătim înăbușit, dar acesta poate fi folosit asemenea unei strecurători. Aici, pot fi spălate fructele, în mod deosebit cele mici, ce nu pot fi spălate individual și ușor. Fructele de mici dimensiuni necesită o curățare atentă, așa că timpul pentru spălare ar fi mai mare. De aceea, atunci când ne dorim să spălăm fructele cu Thermomix ne este suficient să așezăm fructele în coșul de înăbușire ce se așează în bolul de mixare, pe care îl umplem într-o proporție de 75% cu apă, așa încât fructele să poată fi acoperite cu apă cam pe jumătate. Se pornește aparatul la o turație mare, astfel încât să se creeze un adevărat ciclon de apă care are efectul de a spăla fructele rapid, fără a le strica și mai ales eficient.

Atunci când alegi să speli fructele la Thermomix poți face cu ușurință acest lucru mai alea dacă vorbim despre fructe de pădure, struguri sau căpșuni, fructe ce necesită multă atenție.

Chiar dacă Thermomix înseamnă alimente bine preparate, adesea acesta ne este de mare ajutor atunci când nu avem timp să spălăm fructele și legumele bine. De aceea, am putea spune despre Thermomix că este mai mult decât un simplu aparat de gătit, ci mai degrabă un adevărat chef în bucătărie care știe să facă orice fel de lucru, având grijă de timpul tău.

Vrei să te convingi de avantajele Thermomix sau vrei să vezi cum poți spăla fructe cu ajutorul Thermomix? Înscrie-te la o demonstrație gratuită aici: https://www.bestchefthermomix.ro/demonstra%C8%9Bie-culinara-thermomix-tm6

362 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page