Caută

Eveniment gratuit, online: atelier de gătit pentru Ziua Îndragostiților 13feb2021

Actualizată în: Mart. 16


Cu toții știm că dragostea trece prin stomac. Si Thermomix stie asta cel mai bine! Ştii care este rețeta preferată de jumătatea ta? Iubirea pentru gătit este mai mare atunci când ai un partener de încredere în bucătărie! Contează pe Thermomix! Mâna sus cine își așteaptă iubita/iubitul, de Ziua Îndrăgostiţilor cu cina pregătită! Nu ştii cum? Hai să vezi! Cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, 13 februarie 2021, voi susţine un atelier de gătit cu preparate delicioase, special pentru duminică, 14 februarie! Grăbește-te să îți surprinzi jumătatea cu delicii alese, pregătite în Thermomix! Thermomix este secretul pentru o viață delicioasă! Sau, hai la un Demo și convinge-te singur!


13 februarie, ora 16.00, LIVE online Participarea este GRATUITĂ TRIMITE UN MESAJ ÎN PRIVAT CU MESAJUL "VREAU SA PARTICIP" sau completează formularul aici - https://bit.ly/2LhcWTO şi îţi vom trimite link-ul de acces la atelier.

Te aştept cu drag!

#ThermomixRomania #ReteteThermomix #LunaIubirii #GatesteCuThermomix #DragosteaTrecePrinStomac


8 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Atelier de vara astazi in Zoom de la 17.30

Buna. Ne vedem astazi de la 17.30 in Zoom, in cadrul atelierului cu un Chef care ne va incanta cu bunatati, dupa o experienta de 13 ani in Belgia 🥰👏. Noteaza ora in calendar. Link acces: Oana Teșoi