top of page
Caută

Desertul și Thermomix


Desertul și aparatul Thermomix – ce deserturi poți găti cu ajutorul aparatului Thermomix? De ce să alegi aparatul Thermomix pentru prepararea desertului?

Plăcerea pe care o aduce în viețile noastre savurarea unui preparat delicios, este fără urmă de îndoială, incomparabilă. Fie că luăm masa acasă, în oraș într-un local extravagant sau pur și simplu poftim la mâncărurile de la food truck-uri, așteptările pe care le aveam sunt destul de mari, astfel încât mâncarea trebuie să fie pe măsură.

Simple preparate sau gusturi îmbietoare?

Mai ales dacă ești un mare gurmand, atenția este îndreptată către cele mai mici detalii, de la toate aromele și mirosurile, până la așezare pe farfurie a preparatelor. Acest lucru este extraordinar întrucât mâncarea nu trebuie să reprezinte o simplă sursă de hrană, în plus, ea trebuie privită ca o adevărată artă.

De multe ori suntem superficiali, ne concentrăm pe lucruri ori prea banale, ori prea complexe la care nu găsim niciodată răspuns, uitând să ne bucurăm de viață, de tot ce ne înconjoară și de ce suntem capabili să simțim. Fiind mereu ocupați și având tot mai puțin timp liber, stilul nostru de viață este destul de nesănătos, ajungând să avem un număr prea mic de mese, după un program neregulat. Mâncăm fie prea puțin, fie prea mult, deloc echilibrat și întotdeauna în ritm alert, fără a mai simți plăcerea de a gusta din preparatele delicioase. De multe ori ajungem să fim atât de grăbiți, încât parcă nici nu mai simțim gustul mâncării, acest proces devenind pentru noi, unul automat, strict necesar pentru a supraviețui.

Timpul, cu desăvârșire insuficient, este cel care conduce către aceste situații și ne privește de trăirea unor experiențe plăcute, indiferent de tipul lor. Acest lucru se întâmplă și în cazul mâncărurilor, de al căror gust nu mai apucăm să ne bucurăm.

Dulciurile si Thermomix în bucătărie

Cele mai gustoase mâncăruri, de care nu ne mai putem dezlipi, sunt evident, dulciurile. Ele pot aduce și beneficii organismului, însă, de multe ori, noi tindem să le consumăm în exces, motiv pentru care devin dăunătoare, putând să provoace chiar anumite boli, precum diabetul.

Pentru a ne putea bucura mereu de prăjituri, torturi, ciocolată, creme și alte delicatese ducli care ne sunt pe plac, putem introduce în alimentație, preparate realizate din igrediente naturale care să pot fi făcute și în casă. Așadar, avem nevoie de un ajutor în bucătărie care să ne fie de folos atunci când lipsa timpului își spune cuvântul, iar poftele de mâncare își fac simțită prezența.

Thermomix este soluția potrivită, fiind un aparat multifuncțional, care pe lângă faptul că ține locul altor electrocasnice din bucătăria ta, ajută în plus și la pregătirea unor mâncăruri sănătoase și gustoase.

Cu ajutorul său îți poți face un plan al meselor pe care dacă îl respecti, vei avea un stil de viață care sa îți aducă mai multe beneficii decât te-ai putea aștepta, oferindu-ți și mai mult timp liber. Aparatul vine la pachet cu toate accesoriile necesare și cu un ghid care cuprinde mai mult de 56.000 de rețete pe care sigur vei vrea să le încerci.

Thermomix cuprinde 22 de funcții pe care le poți utiliza pentru pregătirea mâncărurilor cu care îi vei bucura si pe cei dragi. Îl poți utiliza pentru a face deserturi de la cele mai simple, până la cele mai complexe, fără a mai părea totul un chin. Realizând atât de ușor preparatele, chiar la tine acasă, vei putea și să economisești, renunțând la produsele din comerț, care oricum nu sunt la fel de sănătoase precum cele făcute cu ingrediente naturale. Inclusiv gemul, dulceața, înghețata, clătitele, sorbetul, cremele și pandișpanul pot fi obținute cu funcțiile inteligente ale aparatului Thermomix.

Rețetele de brioșe sunt printre cele mai ușor de realizat, în doar câțiva pași fiind gata, folosind funcțiile de măcinare, tocare și amestecare, pentru ca aluatul să fie gata, ca mai apoi să fie pus în formele speciale și băgat la copt.

Cu Thermomix vei scăpa de grijile cu care te confrunți acum în ceea ce privește pregătirea zilnică a meselor, în special în cazurile în care ai musafiri și trebuie să faci totul cât mai repede. Un ajutor în plus în bucătăria ta, îți stă mereu la dispoziție, fiind foarte ușor de utilizat.


8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page