top of page
Caută

Cum gătim rapid și eficient


Gătitul – o activitate plăcută, dar care necesită mult timp. În agitația vieții cotidiene nu mai avem la dispoziție atât de mult timp precum ne-am dori pentru a găti. Abia reușim să preparăm un fel de mâncare pentru o masă, nici nu se mai pune problema de mai mult tipuri de mâncare, căci timpul este mereu insuficient. Ce ai spune dacă ai avea un ajutor inteligent care te-ar susține în gătit?

Da, ai auzit bine – Thermomix poate fi asistentul tău în bucătărie, vei avea o pereche de mâini în plus. Cum? Thermomix este aparatul perfect pentru a găti ușor, rapid și gustos.

Iată aici 3 motive pentru care Thermomix te ajută să gătești rapid și eficient:


1. 12 funcții disponibile

Thermomix are incluse 12 funcții care te ajută în bucătărie, acestea fiind: gătire, gătire la abur, mixare, mărunțire, pasare, radere, batere, încălzire, amestecare, emulsionare, cântărire, frământare. Astfel, nu vei mai avea nevoie de mai multe aparate sau de propriile mâini pentru toate aceste acțiuni, căci Thermomix le are pe toate într-un loc. Atunci când primești aparatul acasă vei avea alături de acesta un rețetar ce îți explică fiecare funcție, precum și felurile de mâncare pe care le poți prepara. De asemenea, conectat la internet, Thermomix îți oferă peste 60.000 de rețete diferite, dintre care peste 600 de rețete în limba română. Primești lista de cumpărături pe mail, deci vei știi exact ce va trebui să cumperi de la magazin pentru rețetele tale. Thermomix poate găti orice cu ajutorul celor 12 funcții, de la supe și ciorbe până la prăjituri.


2. 3 feluri de mâncare în același timp?

Exact! Cu Thermomix poți găti de feluri de mâncare în același timp. Gândește-te cât de mult timp salvezi datorită acestui lucru! Vei avea mai mult timp pentru tine, în timp ce Thermomix pregătește masa pentru familia ta. De asemenea, dacă vrei să pleci în vacanță îți poți lua ajutorul cu tine, iar dacă nu ai acces la internet nu trebuie să te sperii, căci poți salva rețetele pentru a avea acces la ele chiar și când ești offline. Vei renunța la aparate ce au elemente greu de montat, demontat și curățat și de asemenea aparate ce sunt greu de utilizat. Vei uita cum este să te chinui pentru a prepara o supă, un fel principal și un desert în acelaști timp, căci Thermomix te va ajuta să le prepari mult mai rapid.


3. Gătire fără risipă

Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori să prepari un fel de mâncare din care să îți mai rămână, dar din care să nu mai mănânci și a doua oară. Pentru a nu arunca mâncarea, Thermomix te învață cum să gătești fără a risipi: vei putea ca din resturile rămase să prepari o altă masă. Adio risipă de ingrediente! Bineînțeles, gustul va rămâne tot bun, tot pe placul tuturor! Nu mai este nevoie să mergi din nou la magazin pentru a cumpăra noi ingrediente, căci le poți folosi pe cele pe care le ai deja rămase în casa ta.


Ușor, rapid și eficient – 3 cuvinte ce descriu perfect aparatul Thermomix, noul tău prieten din bucătărie. Cu ajutorul rețetarului și a platformei vei avea acces la tot ce trebuie să știi despre el, să îi afli tpate secretele și beneficiile. Mai mult ca sigur mâncarea ta va căpăta un nou gust și îl vei folosi cu tot dragul din lume. Uită de orele petrecute în bucătărie atunci când aștepți musafiri, căci Thermomix le va reduce considerabil, ba chiar vei ajunge să îl recomanzi și rudelor și prietenilor tăi! Alege să gătești rapid, alege Thermomix!

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page