top of page
Caută

Atelier de gătit 8 iunie orele 10-12, invitat special Corina Stratulat


In viață trecem prin multe încercări, hopuri, piedici și de multe ori căutam liniștea și calea, înainte de a stabili o strategie, un drum de urmat. In cadrul acestui atelier dedicat în special mamelor, ne propunem să vă oferim informații esențiale pentru femei și mame, în context numerologic. De ce? Numerologia este o știință, cu sprijinul căreia mai ”luminăm” puțin drumul nostru în viață și de ce nu, găsim solutii sau idei noi.

Corina Stratulat este o frumusețe de Om, înainte de a fi femeie, soție și antreprenor apreciat. Astfel, într-un cadru intim și cu locuri limitate, vă invitam în studioul Thermomix de lânga Mall Băneasa, marti 8 iunie de la 10.00, în cadrul unui atelier de gătit cu ingrediente naturale, fără coloranți sau intoleranțe. Și cum nouă ne place să povestim și să invățăm din experiențele celorlalți, Corina ne va vorbi, cât gătim, degustam și ne distrăm, despre ce ne spune numerologia specific, pentru fiecare dintre noi.

Pentru înscrieri offline, solicitări și participare în online-Zoom, discutam în privat (0742956997). Eveniment organizat cu sprijinul @ThermomixsiOana, @ThermomixRomaniaBucuresti și Work At Home Moms, @Wahm, cu strângere de fonduri și recomandare de donație, 30ron.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page